Το απίστευτο δώρο που έστειλε η Τζίλ Μπάιντεν στην Μισέλ Ομπάμα

4 Φεβρουαρίου 2021 23:00

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Τζιλ Μπάιντεν, ευχαρίστησε την στενή της φίλη Μισέλ Ομπάμα με ένα συγκινητικό προσωπικό δώρο από τον Λευκό Οίκο. Η 69χρονη Δρ. Μπάιντεν, έστειλε συγκεκριμένα, στην πρώην Πρώτη Κυρία ένα καλάθι με λαχανικά που μάζεψε από τον κήπο του Λευκού Οίκου, τον οποίο είχε δημιουργήσει και πρωτοφυτεύσει η Μισέλ Ομπάμα το 2009.

Ο κήπος έχει έκταση 260 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στην νότια πλευρά του Λευκού Οίκου, παρέχοντας φρέσκα λαχανικά στην Πρώτη οικογένεια και τους επισκέπτες του Λευκού Οίκου ενώ χρησιμεύει και ως μοντέλο για το πώς τα τρόφιμα μπορούν να καλλιεργηθούν στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CKzAfWbrOJ0/?utm_source=ig_embed

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε μια φωτογραφία του δώρου στο Instagram και ευχαρίστησε δημόσια την φίλη της, προσθέτοντας: «Σ’ αγαπώ Τζιλ». Η λεζάντα έγραφε: «Τόσο ευγνώμων γι’ αυτό το όμορφο πακέτο από την εκπληκτική μας Πρώτη Κυρία! Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου είναι μια τόσο όμορφη και γευστική έκπληξη». Η Πρώτη Κυρία απάντησε στα σχόλια, γράφοντας απλά: «Το φαγητό είναι αγάπη» με ένα πράσινο emoji καρδιάς.