Το χλιδάτο πάρτι του Άδωνη Γεωργιάδη στο Politia Tennis Club

13 Νοεμβρίου 2019 10:12

Άδωνης

Ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τα γενέθλιά του οργάνωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Politia Tennis Club. Ο υπουργός αποφάσισε να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά του στο hot spot των πλουσίων των βορείων προαστίων.

Άδωνης
Πολλοί οι φίλοι και οπαδοί, λίγος ο χρόνος για μαγείρεμα (από τη σύζυγό του Ευγενία), έτσι η… πρόχειρη λύση του Politia Tennis Club ήταν ιδανική και εγένετο πάρτι που τα είχε όλα:
Τούρτες, δωράκια, φώτα, κεράκια, μπλε μπαλόνια με happy birthday και πολλούς καλεσμένους πλάι στην πισίνα, με το κρασί να ρέει άφθονο! (ένα πάρτι βγαλμένο από τις εποχές ευημερίας…).

Άδωνης
Μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να του ευχηθούν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (ο οποίος έδειχνε αρκετά καταβεβλημένος), ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Άννα Καραμανλή, η Ζέτα Μακρή, ο Θάνος Πλεύρης, ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός (ο οποίος στο παρελθόν είχε παρελάσει και από τα… «Παρατράγουδα» της Πάνια) και άλλοι. Όλοι τους συνεπικουρούμενοι από την Ευγενία και τον αδελφό του εορτάζοντα Λεωνίδα τραγούδησαν με περίσσια συγκίνηση στον υπουργό το «…και να ένας σοφός».


Η Ευγενία δε, έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία από τη βραδιά στο Instagram στέλνοντας ταυτόχρονα και δημόσια τις ευχές της στον σύζυγό της: «Μέχρι το τέλος του κόσμου… να σε χαιρόμαστε, αγάπη μου»…

¨Αδωνης