Το χριστουγεννιάτικο «Just the 2 of Us» τα έχει όλα: Λάμψη, μουσική, χορό, τραγούδι

23 Δεκεμβρίου 2021 21:15

Πιο φαντασμαγορικό, πιο εντυπωσιακό, πιο σύγχρονο, πιο διασκεδαστικό, το «Just the 2 of Us» έρχεται στον Alpha ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 20:00, για να μας χαρίσει μουσική, χορό, τραγούδι και πολύ χαρά! Το απόλυτο μουσικό show υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με εκπλήξεις, κέφι, ανεβασμένη διάθεση και συναρπαστικές ερμηνείες, σε έναν μεγάλο ημιτελικό.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής της βραδιάς, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα δώσει τον δικό του  τόνο προσφέροντας, όπως πάντα, στιγμές ευφορίας και χαράς.

Ο λαμπερός παρουσιαστής θα μας χαρίσει κι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ερμηνευμένο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η υπέροχη Δέσποινα Βανδή θα ανέβει στο πλατό, για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, σε μια εμφάνιση η οποία θα συζητηθεί.  Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει στο J2US για ένα ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, το πρώτο στην καλλιτεχνική τους πορεία!

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ: Η σπουδαία Ναταλία Γερμανού θα εμφανιστεί στο χριστουγεννιάτικο J2US ως guest σε ρόλο κριτή, για να δώσει τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της.

Η σταθερή αξία του «J2US», Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 6 ζευγάρια , που ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς.