Το come back του Δημήτρη Βλάχου

5 Νοεμβρίου 2020 00:45

Τον γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το ρόλο του ως Άρης στην πετυχημένη σειρά του Mega “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πρόκειται μάλιστα και για το ρόλο που του χάρισε αρκετή δημοσιότητα, καθώς η σειρά μέχρι και σήμερα παίζεται διαρκώς σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Βλάχος απείχε από το χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο δεν έπαψε να ασχολείτε με την γυμναστική ως personal treiner αλλά και να παραμένει ενεργός στα social media.

Πρόσφατα τον είδαμε  σε μια guest εμφάνιση στην πετυχημένη σειρά του Alpha” Μην αρχίζεις την  Μουρμούρα”, έχοντας το ρόλο του σέξι υδραυλικού, ο οποίος έφερε αναστάτωση στη ζωή του Ηλία, ο οποίος έκανε σκηνές ζήλιας όταν τον έβλεπε εντός σπιτιού, με την τηλεοπτική του γυναίκα, Κλέλια Ρένεση.

Ο Δημήτρης Βλάχος δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ενώ μπορεί να έλειψε αρκετά χρόνια, ωστόσο μας θύμισε γιατί τον είχαμε ξεχωρίσει από τους ζεν πρεμιέ της εποχής. Όσο για την εξωτερική του εμφάνιση παραμένει ίδια, καθώς ο ίδιος επιμελείται διαρκώς στο σώμα του.