Το διπλό σχέδιο του Alpha για τον Σασμό! Έτσι πάει να προκαλέσει νέο χτύπημα στις Άγριες Μέλισσες

Δημοσιεύθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021 09:40
Το διπλό σχέδιο του Alpha για τον Σασμό! Έτσι πάει να προκαλέσει νέο χτύπημα στις Άγριες Μέλισσες

Σας αποκαλύψαμε ότι ο Alpha θέλει να πάει και δεύτερη σεζόν ο Σασμός. Όμως δεν είναι το μοναδικό σχέδιο του καναλιού για τη σειρά που βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ο Σασμός είναι το σίριαλ που τα σπάει φέτος και δεν είναι τυχαίο ότι ο Alpha πιέζει για να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν. Κάνοντας κάποιες μικροαλλαγές στο βιβλίο στο οποίο βασίζεται και «απλώνοντας» λίγο τα επεισόδια.

Βέβαια το μυαλό των ανθρώπων του Alpha δεν περιορίζεται μόνο στο τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Σκέφτονται και τι θα γίνει φέτος. Πόσο μάλλον όταν το The Bachelor δεν έχει κάνει τα νούμερα που περίμενε ο σταθμός.

Advertisement

Το ριάλιτι παίρνει πολύ υψηλά νούμερα από τον Σασμό, αλλά η πτώση είναι κατακόρυφη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες ημέρες, το The Bachelor πήρε lead in 27% από τη σειρά και το έριξε στο 9%!

Τα νούμερα αυτά προκάλεσαν προβληματισμό και ήδη καταστρώνεται πλάνο. Ποιο είναι αυτό; Τα επεισόδια του Σασμού να μεγαλώσουν σε διάρκεια ώστε να πέφτει παραπάνω ώρα στις Άγριες Μέλισσες. Ποντάρουν στην απήχηση του σίριαλ προκειμένου να προκαλέσουν ένα ακόμη χτύπημα στον μεγάλο αντίπαλο.

Advertisement