Το DNA «καίει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού

Δημοσιεύθηκε: 22 Οκτωβρίου 2019 12:16
Το DNA  «καίει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην υπόθεση βιασμού

Σε περιπέτεια χωρίς τέλος εξελίσσεται η υπόθεση με την εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο καταγγελία για βιασμό από το μοντέλο Κάθριν Μαγιόρκα. Νέα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση του διεθνούς ποδοσφαιριστή…
Μπορεί η υπόθεση των κατηγοριών βιασμού που αντιμετώπιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει μπει στο αρχείο μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ωστόσο νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήρθαν στην επιφάνεια.
Όπως αναφέρει η «Sun», διέρρευσαν e-mail από τα οποία προκύπτει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο φερόμενο ως θύμα δείχνουν πως το DNA ταιριάζει με αυτό του παίκτη της Γιουβέντους.
Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν και διάλογοι του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους δικηγόρους του, στους οποίους επιβεβαιώνει πως το σεξ με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετικό, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα». Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά όσα έγιναν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009 με το πρώην μοντέλο Κάθριν Μαγιόρκα.
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέβαλε στην Κάθριν Μαγιόρκα 335.000 ευρώ την πρώτη φορά που τον κατήγγειλε στην αστυνομία «προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστευτικότητα στη δικαστική αυτή διαμάχη», με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να υποστηρίζει πως αυτή η πληρωμή δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής του.

Ρονάλντο
Τέλος, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού έχει μεταφερθεί προς εξέταση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, με τη Μαγιόρκα ναι διεκδικεί πάνω από 180.000 ευρώ επιπλέον.