Το «Dream» της χλιδής και της πολυτέλειας!!! – Μπήκαμε στο πολυτελές γιοτ του επιχειρηματία Προκοπίου

Δημοσιεύθηκε: 30/08/2019 15:35
Το «Dream» της χλιδής και της πολυτέλειας!!! – Μπήκαμε στο πολυτελές γιοτ του επιχειρηματία Προκοπίου

Ένα γιοτ -για την ακρίβεια ένα… πλωτό παλάτι- που ανήκει σε έναν από τους πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές αγκυροβόλησε ανοιχτά της χώρας Σφακίων στη νότια Κρήτη.

γιοτ

Το mega- yacht «Dream» είναι, όπως λέει και το όνομά του, ένα γιοτ-όνειρο, με υπηρεσίες και ανέσεις που μπορούν άνετα να συγκριθούν με ένα εξάστερο ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με το Flashnews.gr, ανήκει σε έναν από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της ναυτιλιακής βιομηχανίας διεθνώς αλλά και του real estate, τον Γιώργο Προκοπίου, ιδιοκτήτη της Dynacom (διαθέτει στόλο με περισσότερα από 60 τάνκερ), της Dynagas LNG Partners και της Sea Traders.

γιοτ
Το μέγεθος και μόνο του γιοτ προκαλεί δέος, καθώς προσεγγίζει τα 106 μ. και είναι το 36ο σε μέγεθος στον κόσμο γιοτ.

γιοτ
Διαθέτει, μεταξύ άλλων, έξι ντεκ, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, spa, γυμναστήρια, business και diving centre, 22 καμπίνες ικανές να φιλοξενήσουν 44 άτομα ενώ στο πέμπτο ντεκ την παράσταση κλέβει η σουίτα του ιδιοκτήτη με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Ναυπηγήθηκε το 1997, σε τουρκική γιάρδα. Ονομαζόταν «TDI Karadeniz» και πλοιοκτήτρια εταιρεία ήταν η Turkish Maritime Lines. Έκανε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Είχε μήκος 93 μέτρα και μεταφορική ικανότητα 180 επιβατών. Στο mega yacht έχουν τοποθετηθεί υπερσύγχρονα συστήματα ώστε να μπορεί να ταξιδεύει χωρίς κραδασμούς ακόμη κι όταν υπάρχει θαλασσοταραχή. Το interior design ανέλαβαν οι Simone Ciarmoli και Miguel Queda. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του γιοτ όπως μάρμαρα, ανοξείδωτος χάλυβας, γυαλί και δέρμα, ενδυναμώνουν την αίσθηση της απλής πολυτέλειας που ήθελαν οι ιδιοκτήτες στο γιοτ τους.

Δείτε και φωτογραφίες από το εσωτερικό του γιοτ…

γιοτ

γιοτ

γιοτ

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT