Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο φέρνει τα συναισθήματα σε πρώτο πλάνο

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 07:45

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τις προσωπικές σχέσεις και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης και του νερού.

Είναι γεγονός πως το εξάγωνο της Αφροδίτης τη σημερινή ημέρα μπορεί να επηρεάσει συναισθηματική μας ζωή. Αφού έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε ιδανικές συνθήκες για εμάς και το ταίρι μας. Γεγονός είναι πως η τρυφερότητα και ο συναισθηματισμός απογειώνονται και μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε πρωτόγνωρες σκέψεις. Που θα ξαφνιάσουν τον άνθρωπό μας. Μας είναι εύκολο να εκδηλώσουμε χωρίς φόβο και πάθος ότι νιώθουμε και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για την σχέση μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα φαίνονται ιδανικές καθώς ένα ονειρικό πέπλο της καλύπτει. Θα μας προσεγγίσουν άνθρωποι που θα βγάλουν τον καλύτερό μας εαυτό. Και θα αναδείξουν στοιχεία της προσωπικότητάς μας που έχουμε καλά κρυμμένα μέσα μας.

Σε οικονομικό επίπεδο, οι καλύτερες δυνατές συμφωνίες επιτυγχάνονται αν συνδυάσουμε πρακτική σκέψη και διαίσθηση για αυτό δεν πρέπει να φοβηθούμε το ένστικτο μας. Οφείλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας φωνή. Που θα μας προστατεύσει από παγίδες και θα μας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες δίνοντας μας την ευκαιρία να αναμοχλεύσουμε συναισθήματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα κουβαλάμε μέσα μας

Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και να περάσουμε χρόνο μοναχικό που μπορεί να είναι εποικοδομητικός. Εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο της δουλειάς για αυτό οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί στη δράση μας. Παράλληλα γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν. Αρκεί να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας και να μην παρασυρθούμε από τον συναισθηματισμό.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σήμερα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους επηρεάζοντας ιδιαίτερα τις κοντινές μας σχέσεις. Εκφράζουμε παρορμητικά και νευρικά απόψεις. Που μπορεί να μην απηχούν αυτό που πραγματικά σκεφτόμαστε και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Καλό είναι να μην παρασυρθούμε από τον εκνευρισμό και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες. Καθώς είναι εύκολο να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα λόγω των προκλητικών λεγόμενων μας.

myastro