Το εξάγωνο της Αφροδίτης ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

24 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Συναισθηματική σταθερότητα και επιθυμία για επιτυχία χαρακτηρίζουν την ημέρα

Το εξάγωνο της Αφροδίτης κάνει την ανάγκη για σταθερότητα στην προσωπική ζωή να είναι έκδηλη. Καθώς συναισθηματικά γνωρίζουμε τι μας καλύπτει και πως θέλουμε να προχωρήσουμε από δω και στο εξής. Έχουμε τη διάθεση να προσπαθήσουμε για τη σχέση μας και να την βάση σου με σε γερά θεμέλια, μία στερεά βάση που μπορεί να αποδώσει μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα οφέλη. Η συναισθηματική ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργεί ένα πλαίσιο ασφάλειες για την προσωπική μας ζωή που ικανοποιεί ιδιαίτερα τόσο εμάς όσο και τον σύντροφό μας.

Παράλληλα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο με τον Άρη στους Ιχθύες μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες για οικονομικές υποθέσεις που μας απασχολούν από το παρελθόν. Διαίσθηση και ορθολογική προσέγγιση των πραγμάτων θα μας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε στις σωστές επιλογές. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές ολοκληρώνονται με επιτυχημένο τρόπο και μας προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες για όλη την ημέρα

Εντείνοντας τη διάθεση να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό σκηνικό στην καθημερινότητα και την προσωπική μας ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις απογευματινές ώρες. Καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες που μπορεί να εκδηλωθούν σε υπερβολικό βαθμό. Απάτες και αυταπάτες δεν αποκλείεται να μας παρασύρουν σε επιλογές λανθασμένες. Γιατί είναι εύκολο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Αργότερα τα εξάγωνα της με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθούν να ισορροπήσουμε. Αλλά και να επαναξιολογήσουμε την στάση μας σε συγκεκριμένα ζητήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επικοινωνίες με πρόσωπα που επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκουν και πάλι να μας προσεγγίσουν.

Σημαντικό είναι να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες. Όταν οδηγεί σε έντονα ξεσπάσματα που μπορεί να απογοητεύσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως στην προσωπική μας ζωή.

myastro