Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους με τον Δία στον Κριό απογειώνει ψυχολογικά

20 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους με τον Δία στον Κριό απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Ενώ ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ανεβάζουν τη διάθεσή μας

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους κάνει την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το παρελθόν αισθητή. Καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσουμε υποθέσεις και να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Σημαντικό είναι να προχωρήσουμε στην επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον. Ύστερα ξεκαθαρίζονται ζητήματα που μπορεί να μας έχουν επιβαρύνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση χαρακτηρίζουν την όλη ατμόσφαιρα. Και βοηθούν να αφήσουμε στο περιθώριο πιθανές παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Γιατί επανέρχονται στο προσκήνιο συμφωνίες και συνεργασίες. Επίσης δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε συμφωνία με πρόσωπα που συζητάμε εδώ και καιρό. Δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ενδιαφέρουσες καταστάσεις στο πεδίο της καριέρας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στα μεγάλα λόγια. Αφού είναι εύκολο να παρασυρθούμε και δεσμευτούμε. Γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθούμε στις υποσχέσεις μας.

Η Σελήνη μέχρι νωρίς το απόγευμα παραμένει στον Αιγόκερω

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιλογές. Γεμάτες φαντασία και αυτοπεποίθηση. Έχουμε την ικανότητα να διακρίνουμε διαισθητικά ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς. Παράλληλα ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας. Κεφαλαία του παρελθόντος μπορεί να κλείσουν με πολύ επιτυχημένο τρόπο.

Λίγο μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αναδεικνύοντας ανασφάλειες, φόβους, παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές σκέψεις που μπορεί να οδηγήσουν στον παραλογισμό. Τραυματίζοντας σημαντικές σχέσεις στην επαγγελματική μας ζωή. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη περνάει τον Υδροχόο. Δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις φιλικές σχέσεις και τις παρέες μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους και το εξάγωνο της με τον Δία στον Κριό ισορροπούν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα δημιουργούν συνθήκες ευεξίας και διασκέδασης. Παλιές γνωριμίες δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουν και πάλι μαζί μας επιδιώκοντας να περάσουμε μοναδικές στιγμές.

myastro