Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού και της γης

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 07:45
Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού και της γης

Οι πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσουν. Kαι κυρίως θα αφορούν ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον και θέματα ακίνητης περιουσίας στα οποία θέλουμε να προχωρήσουμε.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού και της γης.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν εκπλήξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία και να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που είναι μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον.

Είναι πρόσωπα που θα ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή μας και θα μας βοηθήσουν να περάσουμε μοναδικά ανταλλάσοντας πρωτότυπες και επαναστατικές απόψεις μαζί τους. Ξαφνικές προτάσεις σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι πολύ πιθανόν να έρθουν. Είναι προτάσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εμάς, δεν αποκλείεται επίσης εμείς να είμαστε αυτοί που θα καταθέσουμε ιδέες άκρως πρωτότυπες και ευφάνταστες εντυπωσιάζοντας τους γύρω μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Τοξότη και μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και ενοχές.

Και να επικεντρωθούμε σε ότι μας ευχαριστεί και μας βοηθά να νιώσουμε αισιοδοξία. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Και να απευθύνουν προσκλήσεις σε εμάς. Που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθούμε σε σημαντικό βαθμό.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές υπερβολές σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας.  Καλό είναι να επικεντρωθούμε σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα στις παρέες που θα βρεθούμε. Είναι βέβαιο ότι οι συζητήσεις θα αποφέρουν νέες γνώσεις και πληροφορίες.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Σε σχέση με την διασκέδαση και το αλκοόλ. «Μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα σταθεροποιεί την αμετροέπεια. Βοηθά να εναρμονίσουμε αισιοδοξία και ωριμότητα σε προσωπικές επιδιώξεις και στόχους που μπορεί να υπάρχουν.

myastro