Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό εκτοξεύει την επικοινωνία στα ζώδια σήμερα

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 07:45

Σχέσεις και συνεργασίες ανθίζουν και προσδίδουν κέρδη με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό να ευνοεί σημαντικά τα ζώδια σήμερα του αέρα και της φωτιάς

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό εκτοξεύει την επικοινωνία μέσα στην ημέρα και πριμοδοτεί σημαντικά τα ζώδια σήμερα του αέρα και της φωτιάς.

Η ημέρα απαιτεί αξιοποίηση σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούν να έχουν θετικά οφέλη για εμάς. Η δημιουργικότητα και η ευφράδεια στον λόγο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανές συμφωνίες. Ενώ εντυπωσιάζουν με πρόσωπα που είναι σημαντικά για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Παράλληλα η δραστηριότητα είναι έντονη καθώς ο νους λειτουργεί με μόνο σκοπό την προσωπική μας εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Σε προσωπικό επίπεδο η επικοινωνιακή μας δεινότητα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανές παρεξηγήσεις. Που μπορεί να απασχόλησαν την προσωπική μας ζωή ή τις κοντινές μας σχέσεις. Είναι σημαντικό πως δείχνουμε καλή διάθεση και κατανόηση έναντι των άλλων. Χωρίς να εγκλωβιζόμαστε τον εγωισμό και την υποκειμενικότητα. Μοναδικές ευκαιρίες για παρέες και διασκέδαση μπορεί να προκύψουν μέσω προσκλήσεων που θα μας ενθουσιάσουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και μας καλεί να ψάξουμε βαθιά μέσα μας καθώς απωθημένα και φόβοι αναδεικνύονται με έντονο τρόπο

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα μας επηρεάσουν αρνητικά σε πιθανές επιλογές ή αποφάσεις.

Απαραίτητο είναι να εκτονώσουμε την συγκεκριμένη ενέργεια μέσω της τέχνης, του διαλογισμού και των φιλοσοφικών αναζητήσεων που μας και τσιρίζουν την προσοχή. Έτσι θα δώσουμε στον εαυτό μας την δυνατότητα να λειτουργήσουμε ισορροπημένα σε πρακτικά ζητήματα. Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Για να κλείσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας απασχολούν. Πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις θα δώσουν διεξόδους που θα μας ανακουφίσουν οικονομικά και ψυχολογικά.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Και δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση. Απάτες και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Καθώς χανόμαστε στις αναμνήσεις και τα απωθημένα. Προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή.

myastro