Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ευνοεί σημαντικές εξελίξεις

13 Απριλίου 2022 07:45

Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Προχωρούμε με σταθερά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας. Αυτή τη φορά πιο αποφασιστικά και μεθοδικά.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο ευνοεί σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

 Ο παρορμητισμός περνά καθώς η λογική έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και βοηθάει να περιοριστεί η απερισκεψία και η επιθετικότητα. Η προσωπικότητά μας αρπάζει την ευκαιρία να λάμψει σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθεί. Αντίθετα μπορεί να προκαλέσουμε το θαυμασμό των γύρω μας λόγω της ωριμότητας μας. Επαγγελματικές προτάσεις είναι πιθανό να υπάρξουν σε κάθε τομέα και δρομολογούν νέους μοναδικούς στόχους.

Αποδίδουμε τα μέγιστα αρκεί να θεμελιώσουμε κάθε ευκαιρία σχεδιάζοντας με λεπτομέρεια κάθε βήμα που θα εξυπηρετήσει το σκοπό μας. Νέες συνεργασίες θα δώσουν ώθηση για να εργαστούμε περισσότερο με απώτερο σκοπό την επίτευξη των ονείρων μας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο εγωκεντρισμός μένει στο περιθώριο. Καθώς βλέπουμε τις ανάγκες των άλλων χωρίς να περιορίζουμε τον εαυτό μας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μας προσφέρουν μακροχρόνιες σχέσεις.

Η Σελήνη στην Παρθένο εντείνει το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά και καθημερινά ζητήματα.

Οι γραφειοκρατικές υποθέσεις που προκύπτουν απαιτούν λύσεις. Παράλληλα διώχνουμε το άγχος και την γκρίνια γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Αντίθετα θα πρέπει να βρούμε ιδέες και αποτελεσματικές προτάσεις. Οι οποίες  θα μας απαλλάξουν από ευθύνες που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας.

Το πρωί η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μας καλεί να βρούμε την χρυσή τομή στην προσωπική μας ζωή. Πρακτική σκέψη και ενσυναίσθηση βοηθούν να βρούμε διεξόδους σε καθημερινά ζητήματα που επηρεάζουν την σχέση μας. Οι αντιπαραθέσεις και αψιμαχίες δεν θα βοηθήσουν επικρατήσει ηρεμία, αντίθετα θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.

Το απόγευμα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει μοναδικές ευκαιρίες. Μας αιφνιδιάζουν και αφορούν τα επαγγελματικά μας. Μπορεί επίσης να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα που κατανοούν την εργατικότητα και την υπεύθυνη στάση μας. Οι συνθήκες ευνοούν σημαντικές διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως. Με τον τρόπο αυτό τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορεί να καταλήξουμε αισιόδοξα για εμάς. Επιπλέον καλό είναι να αδράξουμε όλες τις ευκαιρίες.

myastro