Το «Κάτι ψήνεται» πάει ΣΚΑΙ

23 Νοεμβρίου 2020 14:07

Μία επιλογή που μάλλον δεν είναι τυχαία και εκτιμάται πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ακόμα και αυτής της σεζόν. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας καθώς απαιτούνται πολύωρα και πολυπρόσωπα γυρίσματα. Πάντως η απόφαση αυτή του ΣΚΑΪ σίγουρα δεν είναι τυχαία, αφού το συγκεκριμένο project προσπάθησε να το πάρει και (τουλάχιστον ένας ακόμα) τηλεοπτικός σταθμός αλλά τελικά θα καταλήξει στον αέρα του μέσα από τη συνεργασία του με την Acun Medya.

Και για να μην αρχίσουν τα σενάρια για συνεργασία με άλλον τηλεοπτικό σταθμό να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία αφορά την παραγωγή του ριάλιτι από την Acun Medya για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας αλλά δεν αποκλείεται το «Κάτι ψήνεται» να επιστρέψει τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες «παρουσίες» του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά και το news it.