Το κόλπο γκρόσο του Ανδρέα Γεωργίου

30 Δεκεμβρίου 2020 13:30

Ο Ανδρέας Γεωργίου μπορεί να ξεκίνησε από ένα reality (Dream show), όπου βγήκε και νικητής, αλλά αποδείχτηκε πολύ σύντομα ο σύγχρονος Μίδας για τα κανάλια. Δεν είναι τυχαίο που οι σειρές του χτυπούν κόκκινο σε τηλεθέαση και φυσικά δεν δείχνουν ενδιαφέρον μόνο τα ελληνικά κανάλια αλλά και αντίστοιχα του εξωτερικού. Κάθε χρόνο οι καναλάρχες κάνουν χρυσά deal προκειμένου να τον έχουν στην τηλεοπτική τους στέγη και αν εκείνος δει ότι κάτι δεν είναι όπως το είχε συμφωνήσει στριβην δια ….των ανακοινώσεων. Αυτό έγινε και χτες όταν μέσα από την ανακοίνωση του Mega μάθαμε ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Βέβαια το κανάλι αυτό είναι γνώριμο για τον δημιουργό αφού εκεί έκανε το πρώτο του σήριαλ “Στους 31 δρόμους” με συμπρωταγωνίστρια την Σοφία Καρβέλα. Και μπορεί η είδηση να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα τηλεοπτικά γραφεία αλλά και στους θαυμαστές του ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μια τέτοια κίνηση.

Να θυμίσουμε πως τον Μάιο του 2017, ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τη βόμβα στον Happy Day το πρωί της Παρασκευής πως ο Ανδρέας Γεωργίου αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1 και πάει στον Alpha λέγοντας
«Τα καλύτερα έρχονται στον Alpha. Ώρα 5 το πρωί, εδώ στον Alpha, μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια αρκετών ημερών και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες, στις 05:05 έπεσαν οι υπογραφές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Alpha. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τη σεναριογράφο και τον Κούλη Νικολάου, θα προβάλλουν για τα επόμενα 2 χρόνια δύο νέα προϊόντα. Το ένα προϊόν είναι μια καθημερινή μυθοπλασία καλύτερη από το Μπρούσκο το «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…», είχε αναφέρει ο Δήμος Βερύκιος.


Τότε ο Ανδρέας Γεωργίου διαπραγματευόταν τόσο με τον Alpha, όσο και με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει και με το κανάλι του Αμαρουσίου με το οποίο είχε γράψει επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όταν πουλήθηκαν οι σειρές του.
Το ίδιο όμως έγινε όταν άφησε τον Alpha για τον Σκαι το 2019 και ενώ όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι η συνεργασία θα συνεχιζόταν, η απόφαση να ανακοινωθεί το τέλος του “Τατουάζ” έδειχνε πως η draem team της ελληνικής τηλεόρασης Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου ήθελαν να είναι ελεύθεροι, ώστε να ακούσουν τις οικονομικές προτάσεις των υπολοίπων σταθμών και να δουν αν θα ενεργοποιηθεί ο ALPHA διεκδικώντας τους.
Και παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Θοδωρή Κυριακού να είναι στα μαχαίρια με την ομάδα του “Τατουάζ”, οι πληροφορίες ήθελαν τον ΑΝΤ1 όχι μόνο να ενδιαφέρεται αλλά να είναι διατεθειμένος να τους ξανακερδίσει. Τελικά τότε ο ΣΚΑΪ ήταν εκείνος που τους κέρδισε και το μάθαμε με την επίσημη ανακοίνωση που έβγαλαν. Με τον ίδιο τρόπο τώρα μαθαίνουμε πως αλλάζει στέγη και μάλιστα γυρνάει από εκεί που ξεκίνησε ως δημιουργός. Εκεί λοιπόν θα δούμε την νέα του δραματική σειρά “Η γη της ελιάς” ενώ συζητούν και άλλα φιλόδοξα project.