Το «κορμί» Ελ Μακφέρσον αποκάλυψε τα 4 πράγματα που τη βοηθούν να παραμένει νέα στα 59 της

Συντάκτης: Newsroom

10 Φεβρουαρίου 2024 14:17

Η Ελ Μακφέρσον έγινε διάσημη στο μόντελινγκ ως «Το κορμί» κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, αλλά τώρα φαίνεται ότι η «πίεση» αυτού του τίτλου έχει πλέον μειωθεί για την ίδια.

Το super model από την Αυστραλία, το οποίο θα κλείσει τα 60 τον επόμενο μήνα, είπε ότι δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική σιλουέτα της αφού επικεντρώνει τη ζωή της γύρω από την «ευεξία».

Το μυστικό της Ελ Μακφέρσον για νεανική εμφάνιση

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, είπε ότι το «μυστικό» πίσω από τη νεανική εμφάνισή της και την απίστευτη σιλουέτα που διατηρεί είναι μόλις 4 πράγματα: «Αγάπη, γέλιο, νερό και ήλιος».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρώτησε το πρώην μοντέλο πόση «πίεση» έχει αντέξει όλα αυτά τα χρόνια για να ανταποκριθεί στο προσωνύμιο «Το κορμί».

«Λοιπόν, λιγότερη πίεση από τότε που προσέχω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν κάνεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής», απάντησε.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου».

Συνέχισε λέγοντας ότι το να περιβάλλει τον εαυτό της με «αγάπη, γέλιο, νερό και ήλιο» κάνει «πολύ πιο εύκολο» το να διατηρήσει την νεανική εμφάνισή της.

Η «ένοχη» απόλαυση που επιτρέπει στον εαυτό της στα γενέθλιά της

Όσον αφορά στο αν θα κάνει κάποια παρασπονδία την ημέρα των γενεθλίων της, παραδέχτηκε ότι «λατρεύει λίγη τούρτα γενεθλίων» από «παντεσπάνι και κρέμα».

Η ξανθιά καλλονή ομολόγησε το 2022 ότι βασίζεται σε μια φυτική διατροφή με όλα τα φρούτα και λαχανικά που αγοράζει να είναι τοπικά και βιολογικά, επιλεγμένα από την αγορά του Σαββάτου.

Η Ελ Μακφέρσον στην πασαρέλα το 1996 /Φωτογραφία: AP Photo

Τι λέει για την ομορφιά και τη νεότητα
Αφού έσπασε το ρεκόρ των πέντε εμφανίσεων στα εξώφυλλα του Sports Illustrated Swimsuit καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Μακφέρσον είπε πρόσφατα ότι οι σκέψεις της για τη νεολαία και την ομορφιά έχουν εξελιχθεί. Δείχνοντας λαμπερή και νεανική, μοιράστηκε τις σκέψεις της και για τη γήρανση.

«Αισθάνομαι ότι καταλάβαμε πραγματικά ότι η νεότητα και η ομορφιά, που πάντα πιστεύαμε ότι ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες, τώρα είναι ευεξία και ομορφιά», είπε.

Η Ελ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια για να γιορτάσει τη 10η επέτειο του health brand της WelleCo και να δείξει στον σύντροφό της Doyle Bramhall την πατρίδα της.