Ένας ψαράς, το καΐκι του και η αγάπη του για την παράδοση. Από αυτό το μεράκι γεννήθηκε το “Κουμπαράκι”, ένα μικρό εργαστήριο που μετατρέπει το φρέσκο ψάρι σε αυθεντική γευστική εμπειρία.
Στην περιοχή Σπήλια, φτιάχνουνε με τον πιο φυσικό και χειροποίητο τρόπο:
- Γαύρο ξυδάτο – Δροσερός & αρωματικός
- Κολιό παστό – Κλασική νησιώτικη νοστιμιά
- Γουρλωμάτη Γαύρο – Μοναδικό προϊόν για τους μερακλήδες
Διαθέσιμο για λιανική και χονδρική πώληση – σε μεμονωμένους πελάτες, καταστήματα, εστιατόρια & ξενοδοχεία που θέλουν να προσφέρουν κάτι πραγματικά ελληνικό!
Από το καΐκι στο ράφι – κάθε βαζάκι κλείνει μέσα του τη γεύση του Αιγαίου και τη φροντίδα μιας οικογενειακής παράδοσης.