Το Let your mind fly έρχεται και στην Αθήνα!

9 Ιουνίου 2022 17:08

Let your mind fly… Ένας χώρος γεμάτος εκπλήξεις για εκείνους που αγαπάνε ήδη την yoga και το χορό όπως και την άσκηση αλλά και για εκείνους που αγαπάνε και φροντίζουν τον εαυτό τους.

Η yogainstructor, Σταυρούλα Νησίδου και η εμπειρία της στον χώρο της yoga,του χορού και της άσκησης (βλ. προσωπική εμπειρία) όπως και το έμψυχο δυναμικό της θα σε μυήσουν σε μία εσωτερική μεταμόρφωση τόσο πνευματικά, ψυχικά όσο και σωματικά.Ενας νέος κόσμος ψυχική υγεία,ευεξία,αρμονία μπορεί να δημιουργηθεί σε εσάς από εσάς!

Η yoga, ο χορός και η πνευματική – άσκηση -ευεξία είναι τα «εργαλεία» του Let your mind fly–το τρίπτυχο της επιτυχίας του -και αν θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.Τις καθημερινές μπορείς να δοκιμάσεις Yoga για αρχάριους, hatha yoga, ashtanga vinyasa yoga, χορό, μασάζ στο Βαθύ Αυλίδας, όπως και να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα δημιουργικό μάθημα άσκησης και χορού για όλες τις ηλικίες όπου έχει κύριο στόχο την εξέλιξη των γενικών σωματικών ασκήσεων των παιδιών μέσα από τα αθλήματα της ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής, αλλά και κυρίως αυτό που θα μαγέψει και θα ικανοποιήσει την περιέργεια όλων είναι ο συνδυασμός της κίνησής τους με διάφορα είδη χορού!

Η φαντασία σε συνάρτηση με την τεχνική εξάσκηση,βοηθούν το παιδί και τους ενήλικες να γυμναστούν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες!

Αν μένεις στην Αθήνα, τώρα μπορείς να γίνεις και εσύ μέρος του Let your mind fly, και να έρχεσαι κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα πρωινές ώρες στα μαθήματα yoga!
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο site και να ενημερωθείς σωστά και να επιλέξεις αυτό που έχεις ανάγκη!

Μην σταματάτε να ονειρεύεστε!