Το Μαξίμου έγινε “κέντρο διερχομένων επιχειρηματιών”: Ποιους θέλει να φέρει κοντά η κυβέρνηση Τσίπρα

20 Μαρτίου 2019 16:03

Σε «κέντρο διερχομένων»… επιχειρηματιών, υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες, έχει μεταμορφωθεί το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτά, στο πλαίσιο μιας μιντιακής στρατηγικής που έχει δρομολογηθεί, με μπροστάρη τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Ο  πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρας επιχείρησε να πείσει φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες να διεκδικήσουν μία από τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες. Τα κατάφερε; Όχι, σε πρώτο χρόνο.

Ποιους, όμως, θέλει να φέρει κοντά; Τους Σωκράτη Κόκκαλη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, αναφέρει το crashonline.gr. Κι εδώ να πούμε ότι ο τελευταίος έχει απογοητευθεί τα μάλα απ’ την πορεία του Open, που “βλέπει”, ως επί τω πλείστον, μονοψήφια ποσοστά από την AGB. Αυτά, με εξαίρεση την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της Ελεονώρας Μελέτη – όπως έχουμε, άλλωστε, ξαναγράψει.

Δεν κάθονται και οι τρεις στο ίδιο τραπέζι

Επί τους παρόντος δεν έχει καταστεί εφικτό να καθίσουν και οι τρεις μαζί σ’ ένα τραπέζι. Αυτά, φυσικά, παρά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο Φλαμπουράρης. Ωστόσο, μετά από καιρό, φαίνεται να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις των Κόκκαλη – Μελισσανίδη, όπως και σ’ αυτές του Ιβάν Σαββίδη με το αφεντικό της Intralot. Κοινός παρανομαστής και για τους τρεις επιχειρηματίες, είναι η αγωνία τους, για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα. Εμείς, πάλι, δεν έχουμε καμία αγωνία. Για τα τάρτατα ήταν η τωρινή κυβέρνηση – και θα είναι. Εκτός συγκλονιστικού, θετικού για τον ελληνικό λαό, απροόπτου.