Το μεγάλο κόλπο Μενεγάκη-Ατζούν:Ο “γάμος” που θα “ξεράνει” την πιάτσα!

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουλίου 2024 10:33

Τι κι αν έφυγε από το mega, ήρθε ο Τούρκος Ατζούν που με μία κίνηση προς την Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να ξεράνει την τηλεοπτική πιάτσα.

Ελένη Μενεγάκη και Mega ως γνωστόν έριξαν τίτλους τέλους στη συνεργασία τους, μετά τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας φέτος το καλοκαίρι. Η ηχηρή μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του τηλεοπτικού σταθμού, ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάϊο του 2021 και το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες του Mega -όπου ξεκίνησε την καριέρα της η Ελένη Μενεγάκη- φέρονται να έδωσαν τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στην παρουσιάστρια, ωστόσο -κατά πληροφορίες- η διαφωνία των δύο μερών αφορά οικονομικά ζητήματα και όχι την τηλεοπτική ζώνη της εκπομπής της. Να σημειωθεί πάντως ότι παρά την δημοφιλία της παρουσιάστριας, η εκπομπή δεν σημείωνε ικανοποιητική τηλεθέαση εσχάτως, ως προς τον ανταγωνισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν τα έβαψε μαύρα. Δεν έχει και καμία ανάγκη άλλωστε. Αφού την πολιόρκησαν ο Κοκλώνης, ο ΑΝΤ1 και άλλα κανάλια το μεγάλο μπαμ ήρθε από έναν τούρκο. Τον Ατζούν του survivor που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δίνει τρελά λεφτά για ένα reality που δεν λένε πουθενά και που θα κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια. Το reality αυτό θα στηθεί με επώνυμους και το συμβόλαιο της Ελένης είναι κλειστό για δύο χρόνια με τρελά λεφτά. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρόν. Για ότι νέο αναμείνατε.