Το μεγαλύτερο γλέντι, ever, στη Σύμη έγινε σε τούρκικο γάμο-υπερπαραγωγή (pics+vds)

Δημοσιεύθηκε: 06/07/2019 20:10
Το μεγαλύτερο γλέντι, ever, στη Σύμη έγινε σε τούρκικο γάμο-υπερπαραγωγή (pics+vds)

H Σύμη βλέπει Τουρκία και προτιμάται από μεγιστάνες, αφού οι φυσικές της ομορφιές όντως είναι μοναδικές. Κροίσοι παντός καιρού ξοδεύουν πολλά, «ζώντας» στην ουσία το νησί. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ένας Τούρκος και η γυναίκα του, ναι, πάμπλουτοι, οργάνωσαν γάμο-υπερπαραγωγή, στήνοντας το μεγαλύτερο γαμήλιο γλέντι που έχει γίνει ποτέ στο νησί.

Συγκεκριμένα, δύο μέλη της τουρκικής ελίτ που ασχολούνται μεταξύ άλλων και με real estate στην Ελλάδα, έκαναν όλο το νησί να τους συζητάει. Κάτι που φαίνεται πως θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι, αφού επί τρία μερόνυχτα το πάρτι συνεχιζόταν non stop.

Υπερλουσάτα γιοτ «πλημμύρισαν» το λιμάνι για το γλέντι

 πολυτελή γιοτ

Για να περάσουμε στις λεπτομέρειες, όμως, υπερλουσάτα γιοτ-πλωτά παλάτια στην πραγματικότητα, κατέκλυσαν το λιμάνι του νησιού. Κάθε ημέρα, δε, οι «υψηλοί καλεσμένοι» των νιόνυμφων διασκέδαζαν και σε διαφορετική ταβέρνα με τσιφτετέλι και παραδοσιακούς ελληνικούς αλλά και τουρκικούς χορούς. Οι ίδιοι διακριτικά απέφευγαν να δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητα τους αλλά ήταν πολύ φιλικοί με τους κατοίκους.

Χίλιες και μια νύχτες

Γυναίκες με λευκά ρούχα χορεύουν

Τα τραπέζια στήθηκαν, τα λουλούδια τοποθετήθηκαν στη θέση τους και οι καλεσμένοι έφτασαν. Το φαγητό άφθονο, το ποτό έρεε και η διασκέδαση άγγιξε «κόκκινο». Σε αυτό συνέβαλαν οι χορεύτριες οριεντάλ που έδιναν τον ρυθμό και έκαναν τους πάντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους. Σιγά που θα έλειπε το ανατολίτικο τέμπο από έναν τούρκικο γάμο. Θα ήταν και… εκτός concept, εξάλλου.

TIP

Oι αστακομακαρονάδες και οι σαμπάνιες είχαν την τιμητική τους, ενώ οι καλεσμένοι, που, ως επί τω πλείστον, προτίμησαν τα λευκά, χόρευαν ασταμάτητα, ανέβαιναν στα τραπέζια. Το γλέντησαν κανονικά και με τον νόμο.

Βίον ανθόσπαρτον, λοιπόν και πάντα να έρχεστε ν’ αφήνετε συνάλλαγμα στην Ελλαδίτσα – μην ξεχνιόμαστε.

Χορεύτεριες οριεντάλ

Σερβιτόροι σερβίρουν αστακομακαρονάδα