Το μοντέλο που κατάφερε να συγκινήσει την σκληρή Ζενεβιέβ

Δημοσιεύθηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2021 00:06
Το μοντέλο που κατάφερε να συγκινήσει την σκληρή Ζενεβιέβ

Μπορει η Ζενεβιέβ να δείχνει σκληρή μπυοστά στον φακό όμως φαίνεταο ότι έχει κι αυτή την ευαίσθητη πλευρά της. Αυτή που κατάφερε να την κανει να δείξει πως και οι σκληρες έχουν ευαισθησίες ήταν η  Εμμανουέλα. Η υποψύφια παιχτρια του GNTM  έκλαψε μπροστά στους κριτές για την απόρριψη που της έδωσαν όμως χαμογέλασε ξανά όταν η Ζενεβιέβ αποφάσισε να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Η Εμμανουέλα διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία. Εκείνο που την έκανε να λυγίσει ήταν το γεγονός ότι η Ζενεβιέβ της είπε ότι δεν ήξερε η ίδια αν θα κατάφερνε η Εμμανουέλα να αντέξει αν στη φάση του make over θα τα κατάφερνε αν αποφάσιζε να ξυρίσει τα μαλλιά της.

Η Εμμανουέλα τότε κλαίγοντας αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της νιώθει πως είναι η

δύναμή της γιατί πριν δύο χρόνια είχε περάσει νευρική ανορεξία και έβλεπε τα μαλλιά της να πέφτουν. Τότε ήταν που αποφάσισε να απαλλαγεί από τη νευρική ανορεξία. Έτσι, όταν σκέφτηκε ότι υπήρχε η πιθανότητα να χάσει λόγω του παιχνιδιού τα μαλλιά της, τρομοκρατήθηκε.

Ήδη όμως οι κριτές είχαν δώσει τέσσερα «όχι» στη νεαρή κοπέλα η οποία αποχώρησε από το πλατό της οντισιόν κλαμένη.

Την ώρα όμως που η Εμμανουέλα αποχωρούσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φώναξε πίσω για να της ανακοινώσει ότι της δίνει τη Wild Card της. Μάλιστα  η κριτής αποκάλυψε πως είχε περάσει παρόμοια περιπέτεια με τα μαλλιά της σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.