Το μυστικό του γάμου τους αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη

Δημοσιεύθηκε: 14/10/2020 23:53
Το μυστικό του γάμου τους αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «BEAUTE» παραχώρησε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία περιγράφει, μεταξύ άλλων, πώς διατηρεί τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά ζωντανή, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ελάττωμά της και πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου.

Εσύ πώς ισορροπείς όλους τους ρόλους σου;

Απλώς επιλέγω που θα κάνω έκπτωση στην κάθε μέρα. Αν πρέπει να εστιάσω στη δουλειά και από τη δική μου αφοσίωση εξαρτάται το αποτέλεσμα όλης της ομάδας, θα επιλέξω να δώσω την ενέργειά μου εκεί και θα προσπαθήσω την επόμενη μέρα να γυρίσω πιο νωρίς και να φροντίσω την οικογένεια. Θέλω να είμαι και η τέλεια μάνα, αλλά έχω αποφασίσει ότι δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα σε όλους τους ρόλους σου άψογη. Κάποια στιγμή θα αφήσεις τα παιδιά σου και θα δώσεις την ενέργειά σου στο σύντροφό σου, γιατί είναι και αυτός εκεί. Είναι θέμα επιλογής της κάθε ημέρας. Είχα μια μητέρα που ήταν παρούσα στο σπίτι και αυτό θέλω να είμαι και εγώ.

Είχες φανταστεί ότι θα κάνεις τόσο μεγάλη οικογένεια;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν τη μητρότητα. Είχα επίγνωση το πόσο μεγάλη ευθύνη είναι, όχι το να έχεις έτοιμο το φαγητό, αλλά η διαμόρφωση αυτών των ανθρώπινων ψυχών. Με τρομοκρατούσε αυτό. Αλλά η ζωή έρχεται και σου φέρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις τα μαθήματά σου και να εξελιχθείς. Είναι όμορφο ταξίδι η μητρότητα, απαιτητικό και σαφέστατα κρύβει πολλές ευκαιρίες να κάνεις λάθη, αλλά και το σωστό.

Ο Σάκης πόσο συμπαραστέκεται στην καθημερινότητα της οικογένειας;

Αυτό μπορεί να αλλάζει κάθε σεζόν. Όταν δουλεύει όλη μέρα και το βράδυ, δεν γίνεται. Όταν όμως δεν δουλεύει είναι απόλυτα παρών και πάρα πολύ υποστηρικτικός σε μένα και τα παιδιά.

Φαίνεστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Είμαστε πολύ κοντά με τον Σάκη, αλλά κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε κάτι να κάνουμε οι δυο μας. Αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω μαζί, μπορεί να σηκωθούμε νωρίς, πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και να πάμε για περπάτημα οι δυο μας. Κάνουμε και μια ζωή σχεδόν αγροτική, καλλιεργούμε ντομάτες έχουμε κότες… Είναι πολύ θεραπευτικό να έχεις επαφή με τη φύση.

Κατά καιρούς ανεβάζεις κάποιες τέτοιες εικόνες στο κανάλι στο YouTube. Τι ζητούν οι άνθρωποι από το Katia’s stories;

Ο κόσμος σήμερα ζητά την ειλικρίνεια, την ατέλεια, δεν θέλει να σε θαυμάσει, αλλά να συντονιστεί μαζί σου. Θέλει να βρείτε κοινά στοιχεία με σένα και να νιώσει ότι είσαι αληθινός. Θέλουν να δουν τον εαυτό τους να βελτιώνεται, βλέποντας τι κάνει ο άλλος και έχει πετύχει. Για μένα είναι ένα προσωπικό μαγικό ταξίδι, γιατί καλείσαι να ξεπεράσεις τους φόβους σου, τις ανασφάλειες σου, και να δείξεις ότι είμαστε όλοι άνθρωποι που υποφέρουμε και χαιρόμαστε με τα ίδια πράγματα.

Νιώθεις ότι πρέπει να είσαι με κάποιο τρόπο στην επικαιρότητα;

Δεν νιώθω την ανάγκη να είμαι πάντα στην επικαιρότητα. Άλλωστε πέρασα 10 χρόνια χωρίς να είμαι στην επικαιρότητα. Έβλεπε ο κόσμος την εικόνα της συζύγου του Σάκη Ρουβά, αλλά αυτό που με απασχολούσε εμένα αυτή τη δεκαετία δεν ήταν να δείξω ποια είναι η Κάτια, αλλά να γεννήσω υγιή παιδιά, να είμαι παρούσα και να τα μεγαλώσω σωστά.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.