Το νέο trend στα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Δημοσιεύθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2019 17:38
Το νέο trend στα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τους ηλίανθους με καλοκαιρινές εικόνες, αλλά πλέον κυριαρχούν στα social media ως το απόλυτο trend για το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Φαίνεται ότι φέτος, η τάση στα έλατα θέλει τους ηλίανθους πρωταγωνιστές, δίνοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα ένα απολαυστικό summer vibe. Οι χρήστες του Instagram ανά τον κόσμο εμπιστεύονται τη νέα τάση και στολίζουν τα δέντρα τους με τα κίτρινα λουλούδια, αναζητώντας κάτι διαφορετικό στη γιορτινή διακόσμηση. Όπως αναφέρει το HouseBeautiful.com, οι ηλίανθοι είναι από τα top Christmas trends για το 2019 στο Pinterest.
Τα Sunflower Christmas trees τα είχαμε δει ως πρόταση στολισμού και τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή τη χρονιά έχουν την τιμητική τους στο εξωτερικό και όλο και περισσότεροι τα προτιμούν.
Συνδυασμένοι με χρωματιστές μπάλες και με κορδέλες ή ακόμα και μόνα τους, οι ηλίανθοι σίγουρα ξεφεύγουν από τα κλασικά X-mas décor trends που έχουμε δει τελευταία και προσφέρουν μια εναλλακτική νότα στη γιορτινή διακόσμηση, που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα όσοι αναζητούν πάντα κάτι out-of-the-box.
Με μια βόλτα στα social media σίγουρα θα συναντήσετε πολλά ανάλογα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα οποία θα σας εμπνεύσουν να υιοθετήσετε κι εσείς την τάση. Αν δεν είστε από τους τύπους που θα προτιμήσουν ένα total sunflower δέντρο, μπορείτε να βάλετε διάσπαρτα μερικά ηλιοτρόπια στο δέντρο σας.
Σε κάθε περίπτωση, καθώς τα λουλούδια θα είναι πλαστικά, φροντίστε να φαίνονται κομψά και όχι κιτς.
Πάντως, αν το σκέφτεστε, δοκιμάστε το… Ίσως σας εκπλήξει ευχάριστα το τελικό αποτέλεσμα και υιοθετήσετε την τάση και τις επόμενες χρονιές!

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

View this post on Instagram

My Sunflower Christmas Tree is COMPLETE!!! #sunflowers #christmastree #christmas #decorating #sunflowerchristmastree

A post shared by Mercedes Barlow (@mercedesbarlow) on

View this post on Instagram

I guess we're gonna leave it at this…Merry Christmas 🌼🌻 #sunflowerchristmastree #sunflowers #bluehydrangeas

A post shared by NG H. (@nglaher) on

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.