Το Open έτοιμο να κάνει το κόλπο γκρόσο με την Πόπη Τσαπανίδου! Η πρόταση να αναλάβει το κεντρικό δελτίο

21 Ιουλίου 2021 09:20

Το Open έτοιμο να κάνει το κόλπο γκρόσο με την Πόπη Τσαπανίδου! Η πρόταση να αναλάβει το κεντρικό δελτίο

H Νίκη Λυμπεράκη φεύγει, η Πόπη Τσαπανίδου έρχεται; Το Open επιχειρεί το μεγάλο κόλπο με την έμπειρη δημοσιογράφο και άνκοργουμαν. Και οι πιθανότητες να το πετύχει είναι πάρα πολλές.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν η Πόπη Τσαπανίδου δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση του καναλιού για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Οι συζητήσεις φαίνεται πως είχαν θετική έκβαση. Με τις δύο πλευρές να έχουν πλέον βρει τη χρυσή τομή για να ευοδωθεί η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν η Πόπη Τσαπανίδου είχε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αυτή την περίοδο η δημοσιογράφος βρίσκεται στην Ολλανδία. Κοντά στην κόρη της και τον νεογέννητο εγγονό της. Ο τελευταίος της έχει πάρει τα μυαλά και ανεβάζει συνεχώς στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη χώρα της τουλίπας.

Όσο για τη Νίκη Λυμπεράκη, μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. Καθώς τότε ξεκινάει η καλοκαιρινή της άδεια. Πάντως οι σχέσεις της με την ιδιοκτησία του σταθμού και προσωπικά με τον Ιβάν Σαββίδη, παραμένουν εξαιρετικές. Και το τηλεοπτικό διαζύγιο φαίνεται πως θα είναι βελούδινο.

Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν θέλουν τη Νίκη Λυμπεράκη να βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Όπου και θα έχει δική της εκπομπή, πολιτικού περιεχομένου.