Το ‘πε, το ‘πε η Nicole Kidman (και την πάθαμε τη ζημιά μας): «Ήθελα να γίνω καλόγρια»

19 Νοεμβρίου 2018 20:40

Ε, όχι και καλόγρια η σέξι Αυστραλιανή σταρ. Κι όμως, κάποια στιγμή ακόμα κι αυτό τής είχε περάσει απ’ το μυαλό. Τουλάχιστον η Angelina Jolie ήθελε να γίνει νεκροθάφτης, οπότε θα την έβλεπε ο κόσμος, η Nicole Kidman όμως θέλησε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ν’ αφιερωθεί στον Θεό. 

Πολλοί λένε πως κάποιοι ξεστομίζουν έτσι απλά πράγματα για να προκαλέσουν. Είναι, δεν είναι αλήθεια, το γεγονός παραμένει ένα: η δίμετρη ηθοποιός έγινε θέμα και απ’ αυτήν της την ατάκα που είπε στο Allure, στο πλαίσιο της συνέντευξης-cover στη βερσιόν Out of Office.Η Οσκαρική ηθοποιός μιλάει για τον το ρόλο της στην ταινία «Boy Erased», στην οποία υποδύεται μια χριστιανή μητέρα που στέλνει τον έφηβο γκέι γιο της σε θεραπεία «μεταστροφής» (να αυτό που λέγαμε, ότι όπως οι περισσότεροι, συνδύασε το promotion της καινούριας της ταινίας με την ατάκα της):  «Είμαι πνευματική στο ότι πιστεύω απόλυτα στον Θεό»,  λέει η Nicole Kidman, που μεγάλωσε σε ιρλανδική καθολική οικογένεια. «Μου άρεσε πολύ η ιδέα να είμαι μοναχή. Προφανώς, δεν επέλεξα να πάω σε εκείνο το μονοπάτι, αλλά με έλκυε πολύ» αποκάλυψε.

Τελικά επέλεξε το μονοπάτι που την οδήγησε στο Χολίγουντ και παρά τη φήμη και την επιτυχία της, δεν κατατάσσει τον εαυτό τις στις διασημότητες. «Δεν είμαι διασημότητα. Δεν είμαι αστέρας του κινηματογράφου. Αισθάνομαι σαν να είμαι ηθοποιός» εξηγεί. «Η Beyonce είναι μια διασημότητα. Και αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο πράγμα» τονίζει.

Άλλο πάλι και τούτο Nicole μας: συγκρίνετε άνισα πράγματα. Αλλά πάλι: έκαστος κρίνει ανάλογα με το μυαλό του. Τι να σχολιάσεις εδώ…