Το Πρωϊνό: όλες οι αλλαγές και το παρασκήνιο για τη νέα δομή της εκπομπής – Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει το lead από τα χέρια της Φαίης Σκορδά

20 Αυγούστου 2021 09:30

Σκορδά - Λιάγκας: Στο σφυρί η βίλα στην Τήνο για 750.000 ευρώ

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θέλουν να βγάλουν στον αέρα το συντομότερο δυνατόν το ανανεωμένο Πρωινό. Η νέα δομή της εκπομπής τη θέλει να έχει γρήγορο ειδησεογραφικό περιεχόμενο στο πρώτο μέρος της.

Το Πρωινό: όλες οι αλλαγές και το παρασκήνιο για τη νέα δομή της εκπομπής – Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει το lead από τα χέρια της Φαίης Σκορδά.

Μέχρι τις 11:30 η εκπομπή θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ειδήσεις κι όχι τόσο στα νέα της Showbiz. Πλησιάζοντας περισσότερο σε αυτό που αποτελεί διακαή πόθο για τον Γιώργο Λιάγκα. Δηλαδή μια ενημερωτική εκπομπή με τον ίδιο στο επίκεντρο. Σκοπός τους είναι να κρατήσουν το κοινό που προτιμά την πρωϊνή ενημέρωση.

Το πλατό αναμένεται να είναι πιο ζωντανό με την εναλλαγή των ρεπόρτερ που θα παρουσιάζουν τα θέματά τους. Ανάμεσα στα αμιγώς ειδησεογραφικά θέματα θα υπάρχουν βέβαια και τα lifestyle.

Στο υπόλοιπο μέρος του Πρωϊνού, μετά τις 11:30 τα ηνία παίρνει η Φαίη Σκορδά για τις καθιερωμένες στήλες. Όπως η μαγειρική, η συνέντευξη, τα ζώδια. Ενώ στη ζώνη αυτή θα συμμετέχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι δύο παρουσιαστές παίζουν ένα δύσκολο χαρτί αυτή τη χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού τα περσινά νούμερα απογοήτευσαν και τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2022.