Το ψαροκόκαλο της Άννας

1 Ιουνίου 2021 12:57

Πόλος έλξης για τους λάτρεις της ψαροφαγίας, αφού διαθέτει μόνο το καλύτερο και φρεσκότερο ψάρι. Κατευθείαν από την θάλασσα όπως το φέρνουν οι ψαράδες. Το οποίο έπειτα ψήνεται στη σχάρα, και έρχεται στο πιάτο σας ζουμερό και λαχταριστό. Η μαγείρισσα και ιδιοκτήτρια κυρία Άννα Σπηλιώτη γνωρίζει από παιδί τη θάλασσα την σέβεται και εκτιµά απόλυτα την καλή πρώτη ύλη. Το ίδιο και τον πελάτη της. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την γαριδομακαρονάδα της για την οποία θα γλείφετε τα δάχτυλά σας. Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε τα παϊδάκια καβουριού στη σχάρα, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης ακόμα και από τα πιο μακρινά σηµεία της Αττικής. Το μυδοπίλαφο με αρωματικό ρύζι μπασμάτι είναι ακόμη μία κορυφαία επιλογή πέραν του κλασικού μενού και το γιουβέτσι σουπιάς θα είναι ο λόγος να επιστρέφετε πάντα στο χώρο της. Απολαύστε επίσης ψάρια τηγανητά ή σχάρας. Μπαρμπούνια, σαργούς, χταπόδι, αχνιστά καβούρια και όστρακα. Συνοδεύστε τα με το καλύτερο ούζο της αγοράς καθώς και κρασί από μια πλούσια λίστα.

Β. Ουγκώ & Τσακάλωφ, Αμφιάλη, τηλ.: 210 4323010, 698 1885411

e-mail: [email protected]