Το ψαροκόκκαλο της Άννας

24 Νοεμβρίου 2019 20:44

Πόλος έλξης για τους λάτρεις της ψαροφαγίας

, αφού διαθέτει μόνο το καλύτερο και φρεσκότερο ψάρι που φέρνουν οι ψαράδες. Ψάρι πάντα φρέσκο ψημένο στη σχάρα, ζουμερό, με λαδολέμονο πρωτόλαδου και αρώματα ιωδίου στο πιάτο.

Η μαγείρισσα και ιδιοκτήτρια Άννα Σπηλιώτη γνωρίζει από παιδί τη θάλασσα, σέβεται και εκτιµά απόλυτα την καλή πρώτη ύλη. Το ίδιο και τον πελάτη της.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε την γαριδομακαρονάδα. Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε τα παϊδάκια καβουριού στη σχάρα, για τα οποία το επισκέπτονται από όλα τα σηµεία της Αττικής. Το μυδοπίλαφο με αρωματικό ρύζι μπασμάτι είναι ακόμη μία κορυφαία επιλογή πέραν του κλασικού μενού. Απολαύστε επίσης ψάρια τηγανητά ή σχάρας. Μπαρμπούνια, σαργοί, χταπόδι, αχνιστά καβούρια και όστρακα ολόγλυκα.

Συνοδεύστε τα ούζο από τη μεγάλη ποικιλία και κρασί από την πλούσια λίστα.