Το “ευχαριστώ” του Αντώνη Κανάκη στην πρώην κοπέλα του Παναγιωτόπουλου

15 Δεκεμβρίου 2021 20:39

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης σήμερα (15/12) μπορεί να μην έχει εκπομπή όμως έδωσε με τον τρόπο του συνέχεια στο όλο θέμα που έχει προκύψει και έχει προκαλέσει σάλο μετά τις καταγγελίες εις βάρος του άλλοτε στενού συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής με μία ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τη γυναίκα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανεβάζοντας χωρίς τη συγκατάθεσή της προσωπικές φωτογραφίες τους και πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η σπάνια ποιότητά της ως άνθρωπος.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά. Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για να μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια»