Το “σαφές” ερωτικό υπονοούμενο του Γεωργούλη σε δημοσιογράφο (vds)

3 Απριλίου 2019 15:12

 Όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη έπαιρνε συνέντευξη από τον ηθοποιό και κριτή του YFSF Αλέξη Γεωργούλη, ο ηθοποιός έκανε μια “άσεμνη κίνηση με σαφή υπονοούμενα”, σχολιάζουν πολλοί.

Ο ηθοποιός προσπάθησε να δείξει στη δημοσιογράφο πώς να κάνει μία σωστή έξοδο από ένα κάδρο, κρατώντας μία μεγάλη ψεύτικη κορνίζα. Και ενώ οι δύο πρώτες “έξοδοι” που της έδειξε ήταν χιουμοριστικές, η τρίτη, γράφτηκε στα ΜΜΕ, ήταν “σαφώς… χυδαία.”

Πίσω απ’ τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης

Ο Αλέξης Γεωργούλης της έπιασε το κεφάλι και το έσπρωξε προς τα κάτω, στο σημείο που βρίσκεται το ανδρικό μόριο, παραπέμποντας σε σαφή σεξουαλική δραστηριότητα. 

Η δημοσιογράφος δεν αντέδρασε, έσκυψε μετά την πίεση που δέχτηκε στο κεφάλι και ο ηθοποιός συνέχισε να χαμογελάει με τους θεατές να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Τα σχόλια στα social media, πάντως, παραήταν αρνητικά. Και όχι άδικα, Θα μπορούσε, όμως -και σαφώς αυτό ήταν, επειδή γνωρίζουμε τον Αλέξη- να επρόκειτο για πλάκα. Αλλά, εδώ διογκώνονται τα πάντα και το “σκύψε ευλογημένη” είναι αγαπημένο πολλών.

TIP

Mε την ίδια πάντως έχει ξαναπασχολήσει ο ηθοποιός. Στις αρχές του χρόνου ενώ ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά, ο Γεωργούλης ρώτησε για το λόγο που του… χρέωσαν ότι φλερτάρει με τη δημοσιογράφο της εκπομπής. Ναι, την ίδια Άννα.

«Από πού βγήκε ότι της την πέφτω; Μου είπε κάποιος από εδώ μέσα… Φαίνεται έτσι;», απόρησε ο Αλέξης ο οποίος εξήγησε ότι και μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν συνέβη το παραμικρό μεταξύ τους.