Το σεξουαλικό παιχνίδι της Γκουίνεθ Πάλτροου που κυκλοφόρησε εν μέσω καραντίνας

16 Φεβρουαρίου 2021 17:20

H καραντίνα λειτούργησε επιχειρηματικά για την Γκουίνεθ Πάλτροου .  Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κυκλοφόρησε το πρώτο της σεξουαλικό παιχνίδι που είναι ένας δονητής.  ανακοινώνοντάς το μέσω Instagram.

Για να προωθήσει τον δονητή αξίας 95 δολαρίων της, ανακοινώνοντάς το μέσω Instagram, η 48χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από την 71η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999. «Σας χτυπάω κι εγώ. Ξέρω πώς να κάνω meme παιδιά» έγραψε στην επεξεργασμένη φωτογραφία, όπου την δείχνει να κρατά το δονητή αντί για το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε εκείνη την χρονιά.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της Κλίο Ουέιντ, ποιήτριας και ακτιβίστριας, που την αποκάλεσε «μορφή» γιατί πέρασε την πανδημία του κορωνοϊού «δημιουργώντας το δικό της δονητή». «Έπρεπε να περάσω κάπως τον χρόνο μου, ξέρεις» απάντησε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού σημείωσε μεγάλη επιτυχία μεταξύ των θαυμαστών της και πολλών από τους διάσημους φίλους της, όπως η Ντρου Μπάριμορ που σχολίασε: «Θεέ μου, σε αγαπώ». Άλλοι πάλι αστειεύτηκαν, γράφοντας: «Ποιος χρειάζεται ένα Όσκαρ όταν μπορείς να έχεις τον καλύτερο δονητή;».