Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο – πώς το σκυλάκι της έσωσε τη ζωή της

Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2019 21:06

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου -και η γάτα, θα συμπληρώσουμε- κι αυτό αποδείχθηκε ακόμα μία φορά. Στην περίπτωση πολύ γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού. Ο λόγος για τη Γιούλη Ζήκου, σύζυγο του Γιάννη Μόρτζου.

Έλειπε, που λέτε, ο ηθοποιός απ’ το σπίτι τους κι εκείνη δήλωσε για την περιπέτειά της: «Με έσωσε ο Ρομέο και είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό. Το συμβάν έγινε νυχτερινή ώρα και ήμουν μόνη στο σπίτι, αφού ο Γιάννης απουσίαζε για ανειλημμένη υποχρέωση στην επαρχία. Έπεσα κάτω στο πάτωμα και ο Ρομέο ήρθε κοντά μου και άρχισε να με γλείφει. Βλέποντας, όμως, ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ και ήμουν σε κακό χάλι, άρχισε να γαβγίζει όσο πιο δυνατά μπορούσε και να χτυπάει δυνατά με τα πόδια του την κεντρική πόρτα. Έτσι τον άκουσαν οι συγγενείς μου, που μένουν στον κάτω όροφο του σπιτιού, και ανέβηκαν να δουν τι συμβαίνει. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκα, και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό όσο πιο νωρίς γινόταν», είπε στην Espresso χαρακτηριστικά.

Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο η γυναίκα, μια επικίνδυνη νόσο, την οποία ευτυχώς αντιμετώπισε έγκαιρα.

TIP

Τα ζώα είναι πραγματικά υπέροχα, άδολα πλάσματα και σύμφωνα με όλες τις έρευνες που διενεργούνται κατά καιρούς, πρέπει να τους φερόμαστε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τρυφερότητα γιατί η ζωή τους δεν είναι μεγάλης διάρκειας. Να τα επισημαίνουμε κάτι τέτοια διότι αυτά, τελικά, έχουν την μεγαλύτερη αξία. Από εμάς, πολλά χαρωπά γαβ-γαβ (και νιάου, μην ξεχνιόμαστε). Και Γιούλη, σιδερένια!