Το σωστό μπικίνι για σένα είναι στον παλμό της μόδας (φωτογραφίες)

3 Ιουλίου 2019 11:54

Θα θυμάστε πολλές το high-cut σλιπ του μπικίνι (bikini bottom), το σέξι ψηλό μπικίνι τύπου Baywatch που αναδεικνύει τρελά το πόδι. Ε, λοιπόν, φέτος που είναι στη μόδα τα μικροσκοπικά, επανέρχεται για να κολακεύσει ακόμα περισσότερους σωματότυπους και να αποκαλύψει, παράλληλα, περισσότερα κόκαλα της λεκάνης από ποτέ!

This week on film 🎞 which one is your favorite?

Τι σημαίνει αυτό; Κι άλλη, κι γυμναστική. Και τα ψηλόμεσα. όμως, “παίζουν’ πολύ κι έρχονται για να αβαντάρουν κάθε σωματότυπο. Με βολάν, σε άπειρα σχέδια, κυρίως εμπριμέ, αλλά και καρό. Πολλές, δε, ίσως αποφασίσετε να τα φορέσετε και με ζώνη στη μέση.
Τα bikini tops, από την άλλη, σε αθλητική ή πιο θηλυκή γραμμή, με σουτιέν με μπανέλες ή/και με ενίσχυση μπορεί να είναι σταυρωτά, μπορεί και στράπλες, αλλά είναι πολύ σέξι – το μόνο δεδομένο για φέτος. Προτιμάται, όμως και το αμφιλεγόμενο σχέδιο με τη γυμνή μπανέλα στη μέση του ντεκολτέ.
Pinterest: carolinefaith417★
ΤΙP
Κάθε φορά που επιλέγουμε νέο μπικίνι, κοιτάζουμε καλά στον καθρέφτη αν μας κολακεύει και όχι τι λέει η πωλήτρια. Αν π.χ. λατρεύεις τα nude, τα λευκά ή τα έντονα φλοράλ ή με τις οριζόντιες ρίγες, έχε στον νου σου πως συνήθως προσθέτουν κιλάκια!
Nτονατέλλα Αδάμου