Το Star ετοιμάζει πρόταση στη Βίκυ Κουλιανού για μόνιμο μέλος του GNTM! Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά

Δημοσιεύθηκε: 23 Οκτωβρίου 2021 17:00
Το Star ετοιμάζει πρόταση στη Βίκυ Κουλιανού για μόνιμο μέλος του GNTM! Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά

Εμφανίστηκε και προκάλεσε πανικό. Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε μόνιμα τη Βίκυ Κουλιανού στο GNTM; Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα social media ψήφισαν… δαγκωτό «ναι». Και θέλουν στο γυαλί το (για πολλούς) κορυφαίο μοντέλο της Ελλάδας.

Το Star ετοιμάζει πρόταση στη Βίκυ Κουλιανού για μόνιμο μέλος του GNTM! Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά.

Η εμφάνιση αλλά κυρίως η αποδοχή που είχε από το κοινό η Βίκυ Κουλιανού έβαλε ιδέες στο Star. Το οποίο και σκέφτεται πλέον σοβαρά να προτείνει μόνιμη θέση στο top model. Η τελευταία έδειχνε να διασκεδάζει πολύ τη συμμετοχή της και πιστεύεται ότι δεν θα έχει αντιρρήσεις.

Advertisement

Και όταν λέμε για πρόταση στην Κουλιανού, μιλάμε για προσθήκη στο υπάρχον τιμ και όχι αντικατάσταση κάποιου. Κι αυτό γιατί λέγεται ότι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δείχνει να μην έχει «δέσει» ακόμη με τους υπόλοιπους. Το Star είναι απόλυτα ικανοποιημένο από το διεθνούς φήμης μοντέλο. Και η Κουλιανού έρχεται για ενίσχυση, αλλά και για άνοδο στα νούμερα. Αρκεί φυσικά η τελευταία να πει το ναι.

Υπέρ της παρουσίας της Βίκυς στο GNTM έδειξε να είναι η Βίκυ Καγιά. «Και γιατί όχι; Η Βίκυ είναι θεάρα. Την ξέρεις καλέ τόσα χρόνια τη Βίκυ. Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Την αγαπώ πάρα πολύ. Τη σέβομαι πάρα πολύ. Εγώ είμαι της χρονιάς και της σχολής Κουλιανού, Φιλίππα, Τσιντικίδου. Τις αγαπώ, τις λατρεύω και πάντα θα τις λατρεύω. Έχουν κάνει μεγάλη πορεία σε αυτόν τον χώρο. Πολύ σωστό, λοιπόν», ανέφερε.

Advertisement