Το συγκινητικό μήνυμα του Πελέ για τον Μαραντόνα

25 Νοεμβρίου 2020 21:50

Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα από την πρώτη στιγμή μονοπώλησε στα social media, όπου σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια του Βραζιλιάνου άσσου. Μάλιστα, για να τιμηθεί η μνήμη του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε άμεσα η UEFA…

Μεταξύ των αμέτρητων μηνυμάτων που ήδη έχουν αναρτηθεί, ξεχωρίζει η συγκινητική δήλωση του θρυλικού Πελέ, με τον οποίο ο Μαραντόνα κονταροχτυπιόταν για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών. Οι δυο τους παλαιότερα είχαν έρθει σε κόντρα ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχαν έρθει κοντά αναγνωρίζοντας ο ένας το μεγαλείο του άλλου. «Τι θλιβερή είδηση. Έχασα έναν μεγάλο φίλο και ο κόσμος έχασε έναν θρύλο. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, παρά δύναμη στους συγγενείς τους. Μία μέρα ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε μπάλα μαζί στον ουρανό…».

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε στο instagram «Για όλους τους Αργεντινούς και το ποδόσφαιρο μας αφήνει αλλά δεν φεύγει γιατί ο Ντιέγκο είναι αιώνιος. Κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί και στέλνω τα συλληπητήριά μου στην οικογένειά του και στους φίλους του».

Η Νάπολι δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μαραντόνα και συνόδευσε τη λεζάντα ως εξής: «Για πάντα, ciao Ντιέγκο»