Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους αυξάνει τις εντάσεις

27 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η ανάγκη να επικεντρωθούμε σε ζητήματα της καθημερινότητας γίνεται άμεσα αντιληπτή. Προκύπτουν υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι σημαντικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο εργασιακό περιβάλλον. Μέσα από αυτή τη διαδικασία νιώθουμε ότι υπηρετούμε το αντικείμενο μας στον μέγιστο βαθμό. Στην πορεία της ημέρας το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη στους Διδύμους αυξάνει τις εντάσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερένταση που μπορεί να υπάρξει λόγω άγχους καθώς θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω μας.

Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από επικριτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν κόντρες. Προτεραιότητά μας γίνεται το σώμα και υγεία μας γι’ αυτό είναι πιθανό να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης που θα μας χαρίσει ευεξία. Άλλωστε μέσα από την άσκηση θα καταφέρουμε να εκτονώσουμε την ένταση που νιώθουμε βρίσκοντας ισορροπία. Αυτό θα μας βοηθήσει να διεκπεραιώσουμε κάθε υποχρέωση με ιδανικό τρόπο. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας κατά διάρκεια της ημέρας…

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο μετακινήσεων, καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές. Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα και να ισορροπήσουμε μεταξύ του απόλυτου ρεαλισμού και του απόλυτου συναισθηματισμού. Προσοχή σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα θέλαμε.

Το απόγευμα η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνει κατακόρυφα τις ευαισθησίες μας. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε την πραγματικότητα ως έχει και αυτό μπορεί να έχει κόστος σε καθημερινές υποχρεώσεις και εργασιακές ευθύνες. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε συμφωνίες και συνεννοήσεις με πρόσωπα που μπορεί να μας προσεγγίζουν έχοντας κρυφή ατζέντα. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες που θα φαίνονται ιδανικές, όμως θα απέχουν μακράν από το απόλυτο και αργά ή γρήγορα θα το διαπιστώσουμε.

πηγή: myastro