Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο κυριαρχεί

15 Μαΐου 2022 07:45

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο κυριαρχεί μέσα στην ημέρα και επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Οι αυξημένες ευθύνες προκαλούν κούραση

Μία μέρα πριν την Έκλειψη Ηλίου, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δίνει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Καθώς επικρατεί απογοήτευση και κούραση λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και οικονομικών ζητημάτων. Απαραίτητο είναι να μην επιτρέψουμε στην κατήφεια και την απαισιοδοξία να κυριαρχήσουν. Αλλά να περάσουμε την ημέρα χαλαρώνοντας με πρόσωπα που μπορούν να διασκεδάσουν. Καλό είναι να μην κλειστούμε στον εαυτό μας καθώς δεν μπορούμε να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι είναι σε υψηλά επίπεδα και καθορίζουν σκέψεις και ψυχολογία.

Βαλβίδα εκτόνωσης θα αποτελέσει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που θα ενισχύσει τον ρομαντισμό και την δημιουργικότητα. Η καλή παρέα, το καλό κρασί και η μουσική θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ευχάριστα με πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για εμάς. Οικονομικά θέματα που προέρχονται από το παρελθόν μπορούν να λυθούν αν εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας που θα μας καθοδηγήσει σε σωστές επιλογές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό φορτίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα

Kαθώς ενισχύει την καχυποψία και τις αμφιβολίες. Είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον μας. Επιπλέον νιώθουμε ότι μπορεί να υπάρχουν κρυφά σημεία και μυστικά που δεν μας αποκαλύπτονται. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή θα πρέπει να μετριάσουμε την ανησυχία και τη νευρικότητα. Καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγήσουν πιο έντονες συγκρούσεις με το ταίρι μας. Είναι προτιμότερο να εκτονώσουμε θετικά κάθε αναστάτωση δημιουργώντας ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον για εμάς και το ταίρι μας.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις. Και ψυχρότητα σε καθοριστικές σχέσεις για εμάς. Ξαφνικά έξοδα δεν αποκλείεται να μας αναστατώσει. Ενώ πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι πιθανό να πάρουν αποστάσεις και να μας απογοητεύσουν με την στάση τους. Προσοχή σε αισθηματικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να αιφνιδιάσουμε από τις απαιτήσεις του συντρόφου μας. Που θα προκαλέσουν αστάθεια και θα αυξήσουν την πίεση στη σχέση.

myastro