Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί εντάσεις στην των Σταθερών ζωδίων

24 Δεκεμβρίου 2021 07:30

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί εντάσεις στην των Σταθερών ζωδίων

Οι συνθήκες είναι έντονες και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή καθώς προκύπτουν προκλήσεις και ανατροπές που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε χωρίς εμπόδια σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί εντάσεις στην των Σταθερών ζωδίων.

Σημαντικό είναι να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε. Και να εργαστούμε με υπευθυνότητα για να πετύχουμε τα όνειρα μας αποτινάσσοντας από πάνω μας συμπεριφορές και ανασφάλειες που μας δημιουργούν έντονα προβλήματα.

Ξεκαθαρίσματα δεν αποκλείεται να υπάρξουν στον φιλικό περίγυρο αφού πιθανές καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια οδηγούν σε έντονες αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα. Καλό είναι να αφήσουμε την ημέρα να περάσει. Χωρίς σημαντικές συζητήσεις που θα χαλάσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Άλλωστε είμαστε την παραμονή των Χριστουγέννων και προετοιμαζόμαστε την έλευση του φωτός μέσω της γεννήσεως του Θεανθρώπου.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το μεσημέρι δίνοντας μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε υποθέσεις

Που αφορούν τα παιδιά και να ασχοληθούμε κανονίζοντας ένα όμορφο ρεβεγιόν διασκεδάζοντας με τους φίλους μας.

Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολές. Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην κατανάλωση και σε σπατάλες που μπορεί να προκύψουν. Λόγω των ημερών επιδιώκοντας να προβληθούν με και να περάσουμε μοναδικά με το φιλικό περιβάλλον.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο φροντίζοντας να τακτοποιήσουμε τελευταίες εκκρεμότητες. Και δουλειές που είναι απαραίτητες αυτές τις ημέρες. Καλό είναι να μην μας καταβάλει το άγχος δημιουργώντας συνθήκες έντασης και νευρικότητας στην προσωπική μας ζωή.

Το βράδυ το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με την Σελήνη στην Παρθένο μας βοήθα να διαχειριστούμε με αυτοπεποίθηση και λογική ότι μπορεί να προκύψει. Σημαντικό είναι ότι νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και αυτό γίνεται εμφανές στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο φροντίζοντας έτσι να περάσουμε όμορφα αυτήν τη γιορτινή μέρα.

myastro