Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή ξεκαθαρίζει οικονομικές εκκρεμότητες

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης και του νερού. Ενώ οικονομικές καταστάσεις του παρελθόντος κλείνουν με απόλυτη επιτυχία

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο μας προτρέπει να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία. Για να προχωρήσουμε στην επίλυση οικονομικών και αισθηματικών υποθέσεων που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οι συνθήκες ευνοούν το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών που θα απογειώσουν την επαγγελματική μας ζωή. Και θα μας επιτρέψουν να πάρουμε ανάσες από βαρίδια του παρελθόντος. Η διεισδυτική προσέγγιση των πραγμάτων και η άμεση αντίληψη που μας διακρίνουν θα βοηθήσουν να επικεντρωθούμε στις σωστές αποφάσεις. Όταν αντιληφθούμε ποια είναι τα συμφέροντά μας.

Σε αισθηματικό επίπεδο, είναι γεγονός πως μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα, ανάγκες και ανησυχίες. Προσωπικές εξομολογήσεις μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη σχέση μας. Επίσης μας δίνουν την ευκαιρία να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που ταλανίζουν συναισθηματική μας ζωή. Απαραίτητο είναι να δείξουμε διάθεση για να κατανοήσουμε βαθύτερα ζητήματα που απασχολούν το ταίρι μας. Έτσι θα φέρουμε στην σχέση μας την πολυπόθητη ισορροπία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μας ωθεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα

Επαγγελματικές κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες που θα καλύψουν την ανάγκη για αναγνώριση και επιτυχία. Απαραίτητο είναι να μην παρασυρθούμε από απερισκεψία και παρορμητισμό που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθη. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε την ορμητικότητα μας στοχευμένα για να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ανάγκες μας καθώς επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο στη σχέση. Καλό είναι να θυμόμαστε πως αυτό μπορεί να κουράσει το ταίρι μας και να δημιουργήσει συνθήκες έντασης μεταξύ μας.

Βοηθητικά λειτουργεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο στο τέλος της ημέρας καθώς χαρίζει συναισθηματική σταθερότητα και ωριμότητα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Στην προσωπική μας ζωή, πάθος και λογική λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία. Και σταθεροποιούν τη σχέση μας βάζοντας τα θεμέλια για μία μακροχρόνια πορεία.

myastro