Το ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου μετά την αποχώρηση από τον Alpha: «Αυτό το καλοκαίρι φάνηκε η αλήθεια, στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων»

Δημοσιεύθηκε: 04/09/2019 09:20
Το ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου μετά την αποχώρηση από τον Alpha: «Αυτό το καλοκαίρι φάνηκε η αλήθεια, στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων»

Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν όπως τα προηγούμενα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το τέλος του καλοκαιριού σήμανε και το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, καθώς η εκπομπή «Πάμε πακέτο» δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Φυσικά γράφονται διάφορα για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο.
Ωστόσο η ίδια σήμερα με μια ανάρτησή της μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε το φετινό καλοκαίρι αλλά και για όσα την δίδαξε. Ξεκαθάρισε όπως χαρακτηριστικά έγραψε, την ήρα από το στάρι στο χώρο της δουλειάς, είδε τους πραγματικούς φίλους και δοκιμάστηκαν οι σχέσεις της.

Χατζηβασιλείου

Διαβάστε όσα έγραψε:
«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’ αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’ αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT