Το ξέσπασμα του συζύγου της Πάμελα Άντερσον: «Μου πήρε 200.000 δολ. και με παράτησε, είμαι ένας γεροηλίθιος»

Δημοσιεύθηκε: 12/02/2020 17:38
Το ξέσπασμα του συζύγου της Πάμελα Άντερσον: «Μου πήρε 200.000 δολ. και με παράτησε, είμαι ένας γεροηλίθιος»

Ο γάμος – εξπρές της Πάμελα Άντερσον έκανε τον γύρο των ταμπλόιντς και τώρα ο πρώην, πλέον, σύζυγός της, ισχυρίζεται ότι τον κορόιδεψε, καθώς ξεπλήρωσε τα χρέη της και πλήρωσε και για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της.
Επιμένοντας πως «ό,τι είπε η Πάμελα Άντερσον ήταν ένα ψέμα» ο 74χρονος κινηματογραφικός παραγωγός, Τζον Πίτερς αποκάλεσε τον εαυτό του «γεροηλίθιο» σε email που έστειλε στο Page Six. «Την καλωσόρισα στη ζωή μου με ανοιχτές αγκάλες και την αγάπησα, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που την φρόντιζα» έγραψε και συνέχισε: «Πλήρωσα τους λογαριασμούς της επειδή ήταν απένταρη. Της αγόρασα μια ολοκαίνουργια γκαρνταρόμπα».
Αρνούμενος τους ισχυρισμούς πως αυτός ήταν που έκανε την πρόταση γάμου στην Πάμελα Άντερσον, ισχυρίστηκε πως η 52χρονη ηθοποιός ήταν αυτή που του έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος. Όπως έγραψε ο μεγιστάνας: «Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο». Πάντως, οι εκπρόσωποι της Πάμελα Άντερσον λένε πως πρόκειται για «γελοίες» αναφορές.

Γάμος – εξπρές διάρκειας μόλις 12 ημερών
Η πέντε φορές παντρεμένη Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον κινηματογραφικό παραγωγό στις 20 Ιανουαρίου και ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μετά μόλις 12 ημέρες. Σε δήλωσή της μάλιστα, ανέφερε: «Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Άντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT