Το υπέροχο κορμί του «Λάμπρου» από τις «Άγριες μέλισσες»

8 Δεκεμβρίου 2019 11:35

Γκοτσ

Η πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε για έντυπο αποκάλυψε τη σέξι πλευρά του «Λάμπρου» από τις «Άγριες μέλισσες»…
Τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο το τηλεοπτικό κοινό και οι… γυναίκες τον γνώρισαν καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Εκεί υποδύεται τον Λάμπρο, τον δάσκαλο του χωριού. Η εμφάνισή του συντηρητική καθώς πάντα τον βλέπουμε με ένα κουστούμι της δεκαετίας του ’50. Ο δάσκαλος από το Διαφάνι όμως κάτω από τα ρούχα είναι σέξι και με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.


Ο ηθοποιός «έβγαλε» τα ρούχα του για χάρη του Down Town και οι φωτογραφίες δείχνουν ένα εντελώς άλλο πρόσωπο και φυσικά το καλογυμνασμένο κορμί του!

 

Ο θαυμαστής που τον αιφνιδίασε

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Πάνο Ζόγκα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που συνέβη στο Σύνταγμα με έναν θαυμαστή.
«Ακόμα και στα μηνύματα που παίρνω το 90% είναι για το πόσο τους συγκίνησε μια σκηνή, μια αντίδρασή μου, ένα βλέμμα. Αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει απλώς με ένα ωραίο παρουσιαστικό, χωρίς να σημαίνει ότι το “δέμας” δεν παίζει ρόλο στη δουλειά μας. Απλώς δεν αρκεί.

Το υπόλοιπο 10% μου λέει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ερωτικές εξομολογήσεις, ότι αν δεν με θέλει η Ελένη, θέλουν να με παντρευτούν άλλες, απειλές για να μην πληγώσω την Ελένη ξανά, τέτοια πράγματα. Μια μέρα, είχε έρθει στην παράσταση που παίζω ο ξάδερφός μου με την οικογένειά του και είχαμε βγει στο Σύνταγμα.
Την ώρα που έλεγα στα ανίψια μου “να προσέχετε, γιατί εδώ στην Αθήνα μπορεί να σας αρπάξουν το πορτοφόλι χωρίς να το καταλάβετε”, με γραπώνει άγρια ένας τύπος από το μπουφάν, πάω να τσαμπουκαλευτώ και μου λέει “σε παρακαλώ, πες μου τι μυστικό θα πεις τη Δευτέρα στην Ελένη, και θέλω να μου το πεις όπως ακριβώς θα το πεις σε εκείνη”.
Δεν ήθελε μόνο την πλοκή, ήθελε να καθίσω στην πλατεία και να του ερμηνεύσω και την σκηνή. Μου φάνηκε πολύ αστείο. Στο Instagram παίρνω πάνω από 100 μηνύματα έπειτα από κάθε επεισόδιο», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.