Το υπέροχο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στο Νησί της Αποκάλυψης

Δημοσιεύθηκε: 23/08/2019 15:13
Το υπέροχο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στο Νησί της Αποκάλυψης
Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να λατρεύει τη Μύκονο, η Τζένη Μπαλατσινού όμως προτιμά ένα άλλο νησί πιο ήρεμο, εξίσου κοσμοπολίτικο και με μία μυστήρια ενέργεια που γνώρισε καλύτερα μετά το χωρισμό τους. Ο λόγος για την Πάτμο όπου επέλεξε να αποκτήσει και ένα υπέροχο σπίτι με μαγευτική θέα.
Την Πάτμο, η Τζένη Μπαλατσινού τη γνώρισε μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Της αρέσει να ξυπνά το πρωί, να ατενίζει το όμορφο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να αναπνέει τον θαλασσινό αέρα, να πηγαίνει για περπάτημα ή για τρέξιμο στην παραλία, να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα.
Όλα αυτά έχουν αγαπήσει και τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού. Η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου λατρεύουν αυτό το μέρος και δημοσιεύουν και εκείνες συχνά φωτογραφίες από το νησί που έχει κερδίσει την καρδιά τους. Η υπέροχη μοναχικότητα του νησιού και συνάμα «αγριάδα» του, τις έχει στην κυριολεξία μαγέψει.
Την αγνότητα και τη χαλαρότητα του νησιού δείχνουν και οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού που δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η διακόσμηση που έχει διαλέξει για το σπίτι στην Πάτμο
Το σπίτι της όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες της, είναι παραδοσιακό και διατηρεί την αρχιτεκτονική του παλιού κτίσματος.
Το ξύλο, τα φυσικά υλικά και η λιτότητα κάνουν αυτό το σπίτι ξεχωριστό. Μοιάζει με σπίτι μιας άλλης εποχής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Μπαλατσινού

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT