Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον: Γιατί επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη;

23 Αυγούστου 2019 14:33

Χανκς Γουίλσον

Μετά την αγαπημένη τους Αντίπαρο και τη Μήλο, η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Κάθε καλοκαίρι άλλωστε οι δυο τους με βάση την Αντίπαρο, εξορμούν συχνά σε διάφορα νησιά.
Έτσι λοιπόν πριν από λίγα 24ωρα βρέθηκαν στη Σαντορίνη και επισκέφθηκαν το Black Rock Studios, ένα από τα καλύτερα στούντιο ηχογραφήσεων στον κόσμο.

Χανκς

Φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τον ιδιοκτήτη του και γνωστό παραγωγό Κώστα Καλημέρη, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η Ρίτα Γουίλσον ηχογράφησε κάποια τραγούδια για την καινούργια της δισκογραφική δουλειά.

Γουίλσον
Σύμφωνα με όσα ακούγονται, φέρεται να φιλοξενήθηκαν στη βίλα που υπάρχει μέσα στον χώρο, η οποία στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει από την Μπεθ Χαρτ μέχρι τον Τζάστιν Μπίμπερ που ηχογράφησαν επίσης στο Black Rock.

black rock

Μετά τη Σαντορίνη αναμένεται να επιστρέψουν πάλι στην βάση τους μέχρι τα τέλη Αυγούστου για να χαλαρώσουν και απολαύσουν τις βουτιές τους, σαν ένα συνηθισμένο ζευγάρι.

Άλλωστε όπως έχουν διαπιστώσει και οι κάτοικοι του νησιού όλα αυτά τα χρόνια, κυκλοφορούν χωρίς σωματοφύλακες παντού, θεωρώντας εντελώς περιττή αυτή τη λατρεμένη σε άλλους σταρ συνήθεια.