Τομ Κρουζ: Ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ – Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες

Συντάκτης: Newsroom

25 Φεβρουαρίου 2023 17:00

Τομ Κρουζ: Ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ - Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες

Μπορεί να έχει κατακτήσει την κορυφή του box office αλλά η τύχη του στις γυναίκες σημειώνει παταγώδη αποτυχία.

Ο Τομ Κρουζ είναι ο λιγότερος δημοφιλής εργένης του Χόλιγουντ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον στο Radar Online. Ο σταρ του «Top Gun» είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».

«Ο Τομ θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή» είπε αρχικά, άτομο που γνωρίζει τον ηθοποιό καλά.

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, από τότε που ο γάμος του με την Κέιτι Χολμς ναυάγησε μετά από 6 χρόνια, το 2012.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σχέση του με τη Χέιλι Άτγουελ έληξε με άσχημο τρόπο. Η Βρετανίδα καλλονή «τον έδιωξε το 2020, αλλά τον δέχτηκε πίσω δύο χρόνια αργότερα. Όμως δεν τον άντεξε πολύ» κατά ο δημοσίευμα.

Και το τέλος της σχέσης του με τη Χέιλι Άτγουελ ήταν από τα άσχημα γεγονότα στη ζωή του. «Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη – και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ» ήρθε να προσθέσει άλλος ένας από τους ανθρώπους του στενού κύκλου του.

Ένας από τους λόγους που ο Κρουζ βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα “turnoff” για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή, κατά την οποία ο Τομ Κρουζ θέλει να παντρευτεί ξανά, παρά τους ήδη αποτυχημένους γάμους του.

Ο Τομ Κρουζ συγκεντρώνει πολλά αρνητικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, τα οποία είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Το χειρότερο από όλα, είναι η τάση του να ελέγχει τις συντρόφους του σε ακραίο βαθμό.

«Γι’ αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά “από κόσκινο”. Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του».