Τόνι Κονταξάκης: Το ατύχημα με την μηχανή και η αποκάλυψη που έκανε

Συντάκτης: Newsroom

4 Δεκεμβρίου 2022 22:06

Κινηματογραφική ληστεία! Έτσι «έγδυσαν» τον Τόνι Κονταξάκη και οι στιγμές τρόμου που έζησε

Ο Τόνι Κονταξάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, είχε σήμερα  ένα τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του και χτύπησε στο πόδι του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι θα κάνει πολύ καιρό να επανέλθει, μιας και δεν θα μπορεί να περπατήσει για κάποιο διάστημα.

Ο γνωστός μαέστρος, ο οποιος έκτος απο τις επιτυχίες στο μουσικό στερέωμα, είναι αρκετά ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αυτή την φορά μέσα από εκεί ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόνι Κονταξάκης, το μεσημέρι της Κυριακής (4-12) δημοσίευσε ένα post στο Facebook, με το οποίο και αποκάλυψε ότι είχε με την βέσπα του ένα μικρό ατύχημα, καθώς η συγκεκριμένη κυρία που τον χτύπησε, δεν τον είδε, με αποτέλεσμα να γίνει σύγκρουση και εκείνος να τραυματιστεί.

Ο Τόνι Κονταξάκης έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του:”Amber Alert!! Μετά από χαζό ατύχημα με τη βέσπα μου, μια κυρία δεν με είδε και το πόδι μου έγινε puzzle.”

Φυσικά όταν οι φίλοι και θαυμαστες του είδαν την δημοσίευσή του, έσπευσαν αμέσως να ευχηθούν τα περαστικά τους, με σκοπό να γίνει πολύ σύντομα καλά. Μάλιστα, σε σχόλιο ενός διαδικτυακού του φίλου για το πώς είναι τώρα, εκείνος απάντησε: “Το φτιάξαμε με στοιχεία από iron man αλλά θα κάνω μήνες να το πατήσω”