Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: αυτό είναι το διαμέρισμά τους με θέα στην Ακρόπολη

20 Απριλίου 2021 09:10

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: αυτό είναι το διαμέρισμά τους με θέα στην Ακρόπολη

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και εδώ και αρκετό καιρό συγκατοικούν.

Μάλιστα η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

«Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει και θέλουμε να είναι σαν πάρτι. Αισθανόμαστε ήδη σαν παντρεμένοι, μια χαρά είναι, δεν αλλάζει κάτι… Ακόμα και το παιδί δεν είναι κάτι που έχω προγραμματίσει ή το θέλω πάρα πολύ να γίνει τώρα», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Προς το παρόν πάντως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας περνούν την καραντίνα τους στο σπίτι. Ενώ στην παρέα τους έχουν τον τετράποδο φίλο τους.

Το προσωπικό τους καταφύγιο βρίσκεται στην περιοχή του Μετς και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, είναι πολύ ζεστό και φιλόξενο.

Γκρι καναπές, γήινες αποχρώσεις, χωρίς περιττά διακοσμητικά ή έπιπλα. Το πιο εντυπωσιακό πράγμα στο σπίτι όμως είναι η θέα από το μπαλκόνι τους.

Όπως θα δείτε, το ζευγάρι βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη.

Το διαμέρισμά τους έχει σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη μονοχρωμία, τις λιτές γραμμές, τα εργονομικά αντικείμενα, τη βάση στο φυσικό φως…

Πηγή: περιοδικό Ciao