Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Η μετακόμιση «ανανέωσε» τη σχέση τους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:45

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό και απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο νέο τους σπίτι.

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας λίγους μήνες μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία ακόμα αλλαγή στη ζωή τους και να μετακομίσουν.

Μάλιστα, έχουν ήδη δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καινούργια τους κατοικία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτή βρίσκονται από τον Ιούλιο.

Λίγο πριν γιορτάσουν έναν χρόνο γάμου, η Σωτηροπούλου και ο Μαραβέγιας απολαμβάνουν την προσωπική ευτυχία τους. Ζουν τον έρωτά τους κάθε στιγμή, σε κάθε τόπο και κάτω από κάθε συνθήκη.

Όπως αναφέρουν κοντινοί τους άνθρωποι, είναι και οι δύο χαρούμενοι για αυτή τη νέα αρχή στο καινούργιο σπίτι τους, που μάλιστα φαίνεται πως έχει ανανεώσει τους ίδιους όπως και τον δεσμό τους!

Το έχουν διαμορφώσει με τέτοιον τόπο ώστε να αισθάνονται άνεση και να καλύπτει όλες τις ανάγκες στην καθημερινότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. 

Από εκεί και πέρα, στην Ιταλία βρέθηκαν πρόσφατα η Σωτηροπούλου και ο Μαραβέγιας. Ταξίδεψαν στη γειτονική χώρα για να απολαύσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Φυσικά, μοιράστηκαν κάποιες από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους μέσα από αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ζευγάρι έκανε -μεταξύ άλλων- μια στάση στο Μιλάνο και βρέθηκε στο Duomo, τον μεγαλύτερο γοτθικό καθεδρικό ναό στον κόσμο.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στη λίμνη Ματζόρε και επισκέφτηκαν το νησί Ιζόλα Μπέλα. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της λίμνης με το μπαρόκ παλάτι των Βορομαίων με τους ομώνυμους εκπληκτικούς κήπους.

Οι δυο τους θαύμασαν όχι μόνο τον πολυτελή και περίτεχνα φτιαγμένο ιταλικού στιλ κήπο αλλά πέρασαν αρκετή ώρα και με τα ζώα που φιλοξενούνται στον χώρο.

Στη συνέχεια το ζευγάρι μπήκε στο εσωτερικό του παλατιού και είδαν από κοντά τα μεγαλοπρεπή δωμάτια και τα ανεκτίμητα έργα τέχνης που το κοσμούν.