Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι για δύο στη Σικελία -Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της με τον Κωστή Μαραβέγια

Συντάκτης: Newsroom

15 Απριλίου 2024 18:20

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε ένα ταξίδι στη Σικελία με τον Κωστή Μαραβέγια και δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τους αγαπημένους της, από τις εξόδους με τα στιλάτα looks της αλλά και από τα projects της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Σικελία με τον συζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram προφίλ της μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από κάποια ρομαντική ταινία, με τα τοπία να μεταφέρουν τους διαδικτυακούς της φίλους αμέσως στο όμορφο νησί με τις υπέροχες παραλίες και τα γραφικά στενά, τη Σικελία.

Ταξίδι για δύο στη Σικελία για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια

Με διάφορες δημοσιεύσεις, φωτογραφίες και βίντεο, η Τόνια Σωτηροπούλου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες περιοχές που επισκέφθηκε στη Σικελία με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι τόνισαν πως οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές.

Στις φωτογραφίες, η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει μπροστά σε ένα συντριβάνι φορώντας ένα άνετο και στιλάτο maxi φόρεμα με ρίγες.

Φωτογραφίζει πλατείες και γραφικά στενά της περιοχής ενώ δεν έλειψαν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις υπέροχες παραλίες της Σικελίας, με την αμμουδιά και το απέραντο γαλάζιο να μας μεταφέρουν σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο.

Σε επόμενη δημοσίευση η ηθοποιός φρόντισε να δείξει όσα περισσότερα μπορούσε στους θαυμαστές της από το ταξίδι της με τον Κωστή Μαραβέγια, μέσα από ένα βίντεο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τόνια Σωτηροπουλου από τη Σικελία: